Kupljene su i felne OZ 15ice 7j ET42 u ne bas sjajnom stanju..
Ovako je najbolja felna izgledala...

Onda se "malo" radilo i doslo se do ovoga...

Glas od mene za crno + polirani rubSredinu felne farbam u crno.Sta mislite o tome?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Rubovi su vec polirani,jos samo u crno da se ofarbaju sredine.Poklopac\naslon za ruku nemam.Stavio sam u oglase da kupujem ali za sad nema nista...Scorpio 696 piše:Lep autic.Glas od mene za crno + polirani rubSredinu felne farbam u crno.Sta mislite o tome?
A sta je sa poklopcem/naslonom za ruku fali ili je podignut pa se ne vidi?
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Xexe,potpuno te razumem...i nije samo Palanka takva,toga ima gde hoces...VladaSrbija91 piše:Znam ali ovde gde ja zivim (S.Palanka) rizicno je i dzip da vozis...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf