Poruka
od Iosis » utorak, 8. maj 2018. u 00:19h
Kaže čovjek, mislim da postajem papučar. Odnesi joj vode, odnesi joj hrane, odveži je, zaveži je ponovo u podrum.
Dolazi u školu neka inspekcija da vide kako djeca uče. Dođoše pravo u razred malog Perice. Misli učiteljica, gdje će baš ovamo, Perica je vulgaran, reći će nešto što ne treba.
Pita inspekcija djecu, da kažu jednu životinju na slovo k. Javlja se Perica prvi, a za njim i ostala djeca. Izabraše oni neku djevojčicu, kaže ona konj.
Pitaju na slovo p, opet Perica prvi skače i javlja se. Učiteljica se već preznojava, ali opet izabraše neko drugo djete i reče ono puž.
Pitaju sada životinju na slovo dž, samo se Perica javlja, ostali ništa. Učiteljica razmilja, ma nema šta reći vulgarno na dž, pa neće valjda ništa.
Inspektor kaže Perici ajde reci nam, kaže Perica, džudžumar.
- Šta ti je to Perice?
- Ne znam ni ja, ali ima ovoliku *určinu!
Čovjek htjeo da se bavi politikom, ali imao neki tanak glas, niko ga nije shvatap za ozbiljno. Išao on i doktoru, probavao svašta, kako bi dobio dubok glas, ali sve bilo uzalod, glas i dalje tanak. Neko mu reče da ima negdje u Africi neki vrač, da on može da mu pomogne. Šta će on, ode on u Afriku, nađe vrača.
Vrač mu reče, ne mogu ti ja svojim vračanjem pomoći, ali ima jedan patuljasti slon, on živi u šumama Konga, njega kad nađeš, popuši mu i imat ćeš dubok glas. Odradi on slona i stvano dobi onakav glas kakav je htjeo. Povede on slona sa sobom kući i uznapredovao u karijeri, ima dubok glas, svi ga slušaju, sve super. Dolazi jedan dan kući, traži slona, nema ga. Gleda na tavanu, garaži, pretražio svo dvorište i ništa. Pita on ženu, gdje mu je slonić?
- Ne znam, vidi da nije u podrumu! Reče žena dubokim glasom.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista

i sakloni