P.S. Ovo sto sam ti rekao u vezi 1000E je ozbiljno i moras da imas uvek kintu kad ti naleti neki deo u momentu da odreagujes inace ode sve ...
Brate kazi mi na koju foru ste vi ovo odradili?jashko piše: 2.3 je MOTOR ali je ocarinjen na 1600 kubika zbog manje registracije,
Prica ti je toliko dobra da ne bih kupio od tebe kutiju sibica.Ako ti se licno ne svidja Taunus, to je stvar tvog ukusa i ne moras da pljujes po njemu ne bi li neko kupio mante ili ne znam sta.Takodje, nije u redu da vredjas ljude koji nisu ulozili ne znam koliko hiljada u Taunuse jer ih oni voze kakve-takve, a i nemaju potrebu da se iz`rkavaju se nad njima!jashko piše:... Ako hocete imam kortinu da vam prodam.. ispravna ali posto je to po vashem azdaja onda brate mora da platite azdaju a ne krsinu...
To ti je kad ides preko DUNAV OSIGURANJA digitrona a u realnosti je nesto drugoMarkedjani piše:Nego Jashko reci ti meni čemu toliko frustracije i nerviranja... plus toliko javno pričaš o kucanju brojeva radi manje registracije...
Kada eto za pomenuti BMW E32 750i sa V12 motorom i 4988 kubika registracija kosta nepunih 57000 dinara.
A recimo za jedan Capri ili Granadu sa 2.3 motorom nepunih 26k dinara... za 2k dinara skuplje nego za moju Sierru 2.0 dohc.
Ne znam zašto se pravi problem bez problema ?
P.S Forum je javnog tipa i svako može da čita ovo što mi pišemo... tako da ono... čisto da znaš.
Jel si ti svestan sta pises ???jashko piše:@ Taunus 17m
Pa treba da znas kod kog coveka mozes da radis malverzacija na carini,ili da ti neko ucini ( narvno za pare ) pa da ti ocarine na manju kubikazu i onda koliko oni kazu to je posle keva ( ali sve to kosta ) ali se i isplati za dalju exploataciju. Najbolja varijanta je da nadjes papire od 2.0 pa te papire prekucas na MOTOR od 3000 kubika inace razlika je ogromna ( kod supre pogotovu na usisnoj grani su izbazdareni brojevi 3000 twin turbo ) ali opet kad odes na tehnicki i onaj vidi da se to poklapa sa onim sta pise moze sam da place sto on nema takvu kombinaciju ( to ti je najlegalniji nacin ).
Drugi nacin je najlaksi ali ako se neko nameraci moze da te zezaju ali opet ti nista ne mogu a to je da sa papira 2,0 prekucas na taj 3.0 i to je to... To se radi najvise kod forda skorpiona da se sa 2.0 kucaju brojevi na modele od 2.3 pa na gore, kod opela senatora od 2,0 se kucaju na 2.5 i 3.0 ( to su bolji modeli u pitanju opreme i onda se dosta kucaju ). tako i sa taunusom .Ja da sam na stevinom mestu te brojeve od 1.3 motra bih prekucao na motor od stranca i to je to... Ortak ima bubin kombi sredjen perfektno MOTOR je V6 TDI 3.2 a vodi se na 1.6 onaj koj je bio unutra i prolazi vec cetiri godine tehnicki bez problema.. jer to je to brate.. Kad svi kradu na ANGRO ti si sitna riba sto ces da prekucas motor za koj nema potraznja nema nista znaci sve legalno samo ostetis drzavu za nekih 400E ako smanjujes od 3.o pa na gore... Mada sad sa novim zakonom ne znam kako ce da bude,ali opet to ti je to... kao da imas PUS na sasiji ... ko ce da dokazuje da nije to to... a i star je to auto da bi se neko nameracio.. interesantni su ovi sa bembarama i merdzama od 2005 pa na gore... inace starci 95,96... to se odavno presuje u zemljama evropske unije ( naravno zapadnim zemljama bugarsku i rumuniju i to tako neracunam ) tako da to imas da nadjes ban badava... Nema toga sta srbin nece izmislitiSta mislis zasto sluzi kimometraza na automobiliu ? Da ptias nekog on bi ti reko da bi mogla da se vrati da se auto bolje proda ... Ovo je komedija sta se ovde valja kod nas... ovde je brate 91 nov auto jos... Nego bice bolje ( neko vice ) na papiru mrtvo slovo ( na istoku stare price ) na zapadu nista novo.. a gde smo mi ??? Mi smo tu da ti platis 140 000 dinara registraciju za BMW 750 iz 88 godine posto je to luksuz... Kakav bre luksuz za 30 godina sar auto jer normalni bre oni ??? JA STVARNO NE ZNAM DOKLE CE OVO DA ODVEDE.. ali mi se ne svidja... Odem na auto pijac da prodam Vektru 2004 onaj mi se zavlaci ispoid volan da vidi dal nije prebacivan od engleza,ma komedije prijatelju.. Nego uzmi tu SUPRU i vozi pod PUN i bas te briga... Skupe su supre gore u dizeldorfu.. 96 prelazi 20 000E ( one ispod 10k nemoj ni da gledas ) to su sve turcini izakali preko maximuma... to ti je brate isto ko kockica u oglasima kod nas za 4000E... sve je lepo dok je ne provezes narednih 500km...