Moracu to da uradim, ako zakaze ovaj daljinac
Drustvo opet imam muke

Rasturio sam danas cajgere sve, jer nisu radila oba tastera na njima i nije svetlela lampica za ABS i nije radilo osvetljenje oba ekrana...
-Zamenio sijalice u ekrancicima, to je ok, rade lepo.
-Lampica za ABS je bila iscupana! Ide dioda od 5mm, posto je bila ubacena dioda od 5 mm za lampicu grejaca, a kod mene nema nikakvu svrhu jer nije dizel, ja sam nju odlemio i zalemio na mesto za ABS.
Vratio zajgere, upalio auto, i lampica se ne gasi! Svetli non stop...probam ABS sva 4 tocka rade svoje, koce isprekidano, znaci ABS je potpuno ispravan...tako da sam ponovo skinuo lampicu da mi ne bode oci...jel zna neko zbog cega svetli???
Dalje, ima jos:
-Taster za resetovanje kilometraze sam probao UNIMEROM i neispravan je...nasao slican bukvalno isti, i zalemio ga ne mesto starog, kad sam vratio tablu i dalje nece da resetuje kilometrazu, ne znam iz kog razloga, ali hoce da pokrene SECRET MENI, ali samo opciju GAGE koja testira kazaljke i vrati ih...ostalo nista ne radi, znaci na tom tasteru jedino mogu da koristim tu jednu opciju.
-Jos jedan problem koji je nastao verovatno kada sam skidao kazaljke, prvo kad sam vratio tablu i dao kontakt skoro sve kazaljke su pokazivale nesto bzv, tipa pola rezerv. goriva, 3000rpm, itd...poskidao ih opet i nasao foru kako da ih vratim da budu precizne, i na opciju GAGE koja testira sve kazaljke odradi dobro za sve tacno kako treba...sem za jednu, a to mi je sad i problem koji me najvise nervira pa ako neko zna DAJTE SAVET STA DA RADIM? Obrtaljka secka, od 1000 do 3000 obrtaja, i posle od 6000 do 8000 obrtaja secka, nekad kad stanem na semaforu nece da padne na 800, nego se zaglavi na 1500 ili 1200, nema pravila

Kad je ugasen kontakt kazaljku mogu prstima da pomeram glatko bez problema, znaci ne pipa stampu nigde...
Znam da sam puno ispisao ali ako ima neko vremena a razume se molio bih da mi pomogne jer ne znam vise sta da radim

Makar da mi obrtaljka radi kao pre
Ako admini misle da je pametno otvoriti novu temu za ovaj moj problem neka napisu pa cu da otvorim temu i prekopiram isti text pa da se tamo pise o ovome...mozda nekad zatreba...