Glavni problem je daljinsko zaključavanje koje kada se taster jednom pritisne, zaključa samo vozačeva vrata, a kada se pritisne još jednom zaključaju se sva vrata i blicnu migavci.
Koliko ja znam prvo zaključavanje bi trebalo da zaključa sve, a drugo zaključavanje zaključava i iznutra. Tako da je očigledno da nešto ne valja

Jednom u desetak dana se desi da kada pritisnem taster zaključavanja, čuje se kao da sam ga otključao i tako sve dok ključem ne zaključam vozačeva vrata, zbog čega i pretpostavljam da su ona glavni problem.
Takođe u toku vožnje, opcija zaključavanja vrata nakon kretanja, zaključa samo vozačeva vrata.
Drugi problem je gepek. Jedno vreme je funkcionisao i taster u autu i taster na samom gepeku, a sada funkcioniše samo taster na ključu. Znači nebitno je da li je auto upaljen, ugašen, zaključan ili otključan, uvek je isto. Jedino što se možda desi je da kad otključam gepek daljincem, nakon toga funkcioniše i dugme na gepeku, ali oko toga nisam siguran, to je možda bila neka slučajnost.
Ako neko zna kako rešiti ovu problematiku, bio bih mu jako zahvalan