Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Chat (free talk)
Ove Jeseni?
Послато са Lenovo K10a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo K10a40 уз помоћ Тапатока
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- zekavr
- Poruka: 440
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 10:16h
Nacu ce oni opet nesto da nas globe I da sebe ucine bitnim,nasa stranacka sns direktorka poreske potpisuje resenja samo dva dana u nedelji,ceka se I.po deset dana
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- kekic91
-
- Poruka: 1019
- Član foruma od: subota, 17. dec. 2016. u 17:09h
Ovo je kurir napisao i to je to tu je kraj svake price,eto vam u tom clanku reklama za drugi clanak za manju registraciju il jula meseca prosle godine sto su mediji izvrnuli reci ministra da ce se registrovati auto po starosti ne po kubikazi,rekao covek pogresno ste vi mene shvatili nisam ja to rekao a kurir se raspistoljio po celoj Srbiji zeza narod
- kekic91
-
Jel neko upucen u ovo mozda jer nista kontretno na netu ne mogu da nadjem:
U pitanju je sediste za bebe u auto koji fabricki nema nazad pojaseve i nema predvidjeno mesto za naknadnu ugradju pojaseva,dakle kako i da li mora pojasom nazad ?
U pitanju je jugo,kolegin. Dobio covek cerkicu ne sme da podje na put negde jer je kazna 100-120k dinara,6 poena i najmanje 3 meseca zabrana,ne zna kako da postavi korpu za bebu
U pitanju je sediste za bebe u auto koji fabricki nema nazad pojaseve i nema predvidjeno mesto za naknadnu ugradju pojaseva,dakle kako i da li mora pojasom nazad ?
U pitanju je jugo,kolegin. Dobio covek cerkicu ne sme da podje na put negde jer je kazna 100-120k dinara,6 poena i najmanje 3 meseca zabrana,ne zna kako da postavi korpu za bebu
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Jugic bi trebalo da ima mesta za ugradnju zadnjih pojaseva, a isti nisu ni skupi.
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- kekic91
-
Ma nije problem da se kupi bilo sta,nego nema mesta za ugradnju,nema rupa na stubu nazad ,nema nista...
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jedino sto mi pada napamet:
Izuzetno od stava 1. ovog člana, dete do tri godine, može se prevoziti na prednjem sedištu, ukoliko se prevozi u bezbednosnom sedištu - korpi, koja je okrenuta suprotno pravcu kretanja vozila, kada vozilo nema ili je isključen bezbednosni vazdušni jastuk.
Izuzetno od stava 1. ovog člana, dete do tri godine, može se prevoziti na prednjem sedištu, ukoliko se prevozi u bezbednosnom sedištu - korpi, koja je okrenuta suprotno pravcu kretanja vozila, kada vozilo nema ili je isključen bezbednosni vazdušni jastuk.
Djak pesak 

-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
http://www.zastavafanclub.org/forum/vie ... jas#p98087
.... jer svi Zastavini modeli poseduju fabricki pripremljene rupe sa zavarenim navrtkama sa suprotne strane. Kod nekih su zatvorene plasticnim cepovima, a kod nekih je potrebno izbusiti rupu na plastici zadnjeg stuba.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- kekic91
-
E ovo izbusiti rupu na plastici stuba to ima smisla jer ima na stubu kao udubljenje samo,znaci ispod se krije rupa za sraf,onda moze. Hvala obojici,reg sam se na njihovom forumu jer ne mogu da otvorim bez toga nisu toliko napredni kao mi xD Sad cekam odobrenje naloga pa cu dapogledam tutorijal
-
- Kontakt:
I na mom linku imaju slike i tutorijal. Ako je Miljanov post, onda su tutorijali isti, samo na dva razlicita mesta. Kao sto za sve postoji po dva foruma, tako i za zastavu.stalker92 piše: ↑sreda, 21. feb. 2018. u 15:03hEvo ga tutorijal sa sve slikama
http://zafc.bigforumpro.com/t2198-ugrad ... h-pojaseva
- kekic91
-
Videcu cim mi odobre pristup ko da se pridruzujem Vucicevom klubu fanatika pa treba background provera a ne zastavinom forumu,ziveo FCS ! Ziveo govornik !
-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Da li neko zna nekoga ko ima svoj sajt (ili sajtove, blogove ili bilo kakav socail networking da radi) i da hoce da monetizuje traffic? Mi, konkretno jedan od mojih timova je zainteresovan za saradnju sa solo webmasterima u cilju kupovine traffica i promovisanje nasih dating sajtova (world wide). Adult ili mainstream, niche ili general.. Ako znate nekoga nek mi se javi na PM. 

- kekic91
-
-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
PM sent...
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Bas sam se pitao jel smem bebu staru 3 meseca da vozim na prednjem sedistu. Jel moze na fokusu da se iskljuci suvozacev airbag?mbole piše:Jedino sto mi pada napamet:
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ne moze.
- kekic91
-
Sto bi bebu vozio na prednjem u fokusu ? Ne moze da se iskljuci a da vozacev ostane u funkciji,jedino komplet...
ladno ni na jednom od ona dva foruma nisu jos odobrili nalog... Kakvi likovi ostavili tu opciji ukljucenu pri registraciji mamlazi nisu svesni koliko gube sa time...
ladno ni na jednom od ona dva foruma nisu jos odobrili nalog... Kakvi likovi ostavili tu opciji ukljucenu pri registraciji mamlazi nisu svesni koliko gube sa time...
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
- kekic91
-
Mislis zfk ili zfs
Tamo sam se reg sa nik-om isto kao i ovde kekic91 Sramota da cekas ovoliko dugo za neku registraciju tamo na nekom forumu hahahahaha

- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Zastavin forum a koji ti taj drugi :-D
-
- Kontakt:
Forum je zamro, zato i cekas dugo. Nije otvorenog tipa zbog botova
- kekic91
-
Ima iznad u postovima link,jedan je Zastava Forum a drugi je Zastava Fan Club,za oba foruma likovi ostavili ukljucenu potvrdu odobrenja....a mozda pomrli pre 19 godina pa se ti registruj tamo..
Ma kakvi botovi da spopadaju zastavin forum a sta je sa nasim ? Ne secam se da sam cekao odobrenje
Ma kakvi botovi da spopadaju zastavin forum a sta je sa nasim ? Ne secam se da sam cekao odobrenje
-
- Kontakt:
Tako je kako je. Ako ti se ne svidja probaj da nadjes na drugom mestu. Ne znam kako bih ti drugacije pomogao.
Odluceno je da forum bude zatvoren, e sad sto se tebi do ne dopada....to nije relevantno sto bi se reklo
Odluceno je da forum bude zatvoren, e sad sto se tebi do ne dopada....to nije relevantno sto bi se reklo

- kekic91
-
Kako nije ostade dete bez pojasa zato sto neko digao nos te zakljucao forum sto se direktno kosi sa definicijom foruma xD
Update :

Sta reci,koju posluku porati

Update :

Sta reci,koju posluku porati

Poslednja izmena: kekic91, na dan sreda, 21. feb. 2018. u 19:34h. Ukupno izmenjeno 1 put.