Porukaod Granada » ponedeljak, 5. feb. 2018. u 19:34h
Da predstavim i ja moje sredstvo prevoza. Vozilo je Ford Focus 1.6, 16v, zetec-se. 2002god. Da prvo malo napisem otkud ja u fordu. Naime ja sam bio veliki obozavalac Alfe Romeo prvo 33, a kasnije 156 jtd. I zaista sam sa tim vozilima bio prezadovoljan. E sad 156-icu sam vozio bas do iznemoglosti i kad je doslo vreme za popravku ja resim da zamenim auto. Tada sam silom prilika uzeo focusa. Iskreno mislio sam da sa njim samo premostim neko vreme i da opet pazarim neku alfu. Medjutim fodza se polako uvlacio pod kozu, tako da je alfu sada stavio totalno u drugi plan. Planiram da ga u nekom narednom periodu zamenim za neki mondeo TDDI. Malo sam se vise raspisao, ali nadam se da se necete ljutiti...
Nemam ja problema sa tim dizel benzin teram sta kad situacija nalaze , e sad alfa polako izlazi iz krugova iako zaista nisam imao nikada neki veci problem sa alfama.Sasa-f1 sta mi fali na braniku? Znam da mi fali manzetnica na bravici gepeka mladji sin (3god) je pet puta skidao i ostavljao kod auta, ali 6 put je skinuo i bacio u zaborav i kad sm ga pitao gde je rekao je :" bacio sam nevila me". . Pozdrav svima...