Nista posebno novo, osim redovnog odrzavanja. Promenjeni kablovi, svecice i bobina, sada radi skoro pa savrseno. Registrovan pre neki dan i promenjen je dihtung izduvne grane, tako da sam se konacno resio ovratnog zvuka tktktktktk pri gasu.

Bio sam kod Vlade limara, sve smo dogovorili, ali cemo to cim prodju snegovi na prolece, nek propadne jos malo limarija do tada, posto nije strasno. Inace, radio mi je limariju sad pre mesec dana na drugim kolima, i jako sam zadovoljan kako je ispalo, i pogotovo kako je ofarbano. Nema nigde pomorandzine kore. Tako da ce i Ka kod njega na sredjivanje.

Tako da za prolece plan limarija, zadnji protocni lonac i sira cev jer ga ovaj gusi i moracu da smislim nekako dovod hladnog vazduha malo bolje do motora jer osecam da mu fali malo. I eventualno neke malko samo krace prednje opruge ako nalete povoljno.

Namontiran zimski set, blago receno, odvratno mu stoje, toliko da je malo falilo da mu za letnje felne uzmem i zimske gume 195 45 16, ali srecom po moj budzet, odustao sam.