@Darconi
Sto se tice voznje ovaj 1.0 ecoboost je tri klase iznad Renoovog 0.9tce. Kum je hteo da kupi Captur sa tim motorom ali je odustao nakon sto je probao Focusa. Fordov 1.0 vuce mnogo lepse, bolje razvija snagu, vuce sa nizih obrtaja i mnogo je ugladjeniji...
Sto se tice pojacanja snage, koliko sam se ja raspitivao, 1.0 100ks nema nekih mogucnosti za pojacanje snage, dok 1.0 125ks moze da ide na 140, a negde sam citao da ide i na 160ks. Verzija sa 125ks ima malo jacu turbinu od slabije verzije pa ju je zato moguce cipovati bez vecih problema... barem tako englezi kazu
Tempomat je moguce ugraditi, neki ljudi na Ford HR forumu su to uspesno odradili i nije mnogo skupo... neki su menjali volan, a mislim da postoji i opcija da se samo dodaju dugmici na volan ali se onda nesto sece i uklapa. Potrazi po HR forumu, ima njih par sto su to uspesno odradili. Sto se tice ugradnje u ovlascenom servisu, moguce je ali sve zavisi koliko su raspolozeni da to urade...
A da li ti planiras da uzmes polovan ili nov auto? Ako uzimas nov mnogo ti je jeftinije dodati tempomat kao opcinu