Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21536
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Chat (free talk)
Primetili smo nedostatak... biće pomerena "trakica".

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- mirke
- Markedjani
- Predsednik kluba
Biće tu i dalje samo će biti premeštena na drugo mesto gde joj ništa neće smetati 

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
E dobro je,ziv sam se isprepadao,vidim na mojim postovima okaceno nesto,a ne znam sta znaci

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A onako mi bilo lepse.. :-( Mali nam sad ovaj logo..
- mirke
kubura16v piše:E dobro je,ziv sam se isprepadao,vidim na mojim postovima okaceno nesto,a ne znam sta znaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Gde je veliki mitraljez ? ? ... Hoću glavno oružje... war ovaj je igračka.
zuti zuti

- Markedjani
- Predsednik kluba
Utepali smo ga... mnogo ste ga koristili bez razloga 

- Lale
- Domacin foruma
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Interesuje me nesto u vezi stanova. Vi koji zivite u stanovima,kako stoje stvari preko leta sa vrucinom? Da li je isto vruce u sredisnjim stanovima ili je po pravilu poslednji sprat najtopliji? I sto se nestajanja vode tice ovde u PK se dosta zale ovi sa gornjih spratova da nema vode preko leta...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Markedjani
- Predsednik kluba
Ja živim u prizemlju i ja imam problem u mojoj sobi i leti i zimi... zimi najhladnije kod mene a leti najtoplije.
Soba mi je okružena sa tri spoljna zida i sa dva dotrajala prozora (ne dihtuju)... tako da imam probleme stalno.
Ali sam delimično rešio probleme ugradnjom klime... kad je baš hladno ja pustim da dogreje a leti kad je pakleno vruće pustim da rashladi.
Ostatak stana nema problema...
Što se tiče vode... barem kod nas na Ceraku nema nikakvih problema sa vodom. (ni sa toplom vodom... pošto imamo toplu vodu non stop... toplana nam je na manje od kilometar)
Soba mi je okružena sa tri spoljna zida i sa dva dotrajala prozora (ne dihtuju)... tako da imam probleme stalno.
Ali sam delimično rešio probleme ugradnjom klime... kad je baš hladno ja pustim da dogreje a leti kad je pakleno vruće pustim da rashladi.
Ostatak stana nema problema...
Što se tiče vode... barem kod nas na Ceraku nema nikakvih problema sa vodom. (ni sa toplom vodom... pošto imamo toplu vodu non stop... toplana nam je na manje od kilometar)

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Najbolje je imati stan nekako u sredini zgrade.
Nit govno iz podruma ne može do tebe ni voda sa krova do tebe. 
U Doboju mi je stan na drugom spratu, nije visoko za popeti se stepenicama, zimi je uvjek toplo, radijatori nisu odvrnuti do maksimuma, negdje na pola. Ljeti suprotno, klime nemamo jer skoro da nije potrebna. Sjeverna strana, tako da sunce samo ujutru do 10 sati, a poslije pređe, svi prozori se zatvore, spuste venecijaneri i u stanu ostane neka temperatura oko 20°C. Osim u mojoj sobi jer tu cjeli dan radi kompjuter (koji grije ko furna
), na balkonu ima manji šporet tako da se tu skuva ručak. Vode uglavnom ima, prošlo ljeto nije bilo problema, ali predprošlo je bilo nekih kraćih prekida.
Ovde u NS sam na posljednjem spratu, ravni krov, tako da ljeti bude prilično toplo, krov se ugrije pa i on još isijava kad sunce zađe, zimi nema problema, osim što stolarija kao i kod Đanija ne dihtuje baš najbolje pa kada duva košava osjeti kako malo pirka.
P.S. Vratite nam ramba!!! war

U Doboju mi je stan na drugom spratu, nije visoko za popeti se stepenicama, zimi je uvjek toplo, radijatori nisu odvrnuti do maksimuma, negdje na pola. Ljeti suprotno, klime nemamo jer skoro da nije potrebna. Sjeverna strana, tako da sunce samo ujutru do 10 sati, a poslije pređe, svi prozori se zatvore, spuste venecijaneri i u stanu ostane neka temperatura oko 20°C. Osim u mojoj sobi jer tu cjeli dan radi kompjuter (koji grije ko furna

Ovde u NS sam na posljednjem spratu, ravni krov, tako da ljeti bude prilično toplo, krov se ugrije pa i on još isijava kad sunce zađe, zimi nema problema, osim što stolarija kao i kod Đanija ne dihtuje baš najbolje pa kada duva košava osjeti kako malo pirka.

P.S. Vratite nam ramba!!! war

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mirke
Ujak zivi na desetom spratu u jednoj dvanaestospratnici i stan je okruzen sa stanovima, tacnije samo dnevna soba i spavaca gledaju na terasu. Doduse to je garsonjera, ali zimi skoro da nema potrebe za grejanjem, obicno je ukljucena stara termoakumulaciona pec koja lagano grejucka, bez nekih troskova. Radijatori jos stoje neotpakovani, jer nije bilo potrebe za montiranjem...Leti nije nesto vruce jer je sunce samo izjutra gost u stanu, a poslepodne je vec preslo...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Daka
- Poruka: 269
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 19:45h
kad kliknem na http://www.fordclubserbia.org/forum/sea ... ive_topics otvori se strana takoreci prazna dal je to kod svih tako ili.....navikao sam na stari tip foruma 

FORD S-MAX 2.0 TDCI 140KS 2008
- Markedjani
- Predsednik kluba
Odeš na pogledaj novi post... lakše je.

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Zvim na 1 spratu, u sredini zgrade mi je stan, zimi nije hladno, leti jeste ali cisto sumnjam da mi je toplije u stanu nego ovi sto zive na 5 spratu.... vode uvek ima Novi Sad koliko znam nema problema sa vodom....

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ništa kao kuća. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
Ma sve ima svoje. Oko kuće stalno ima nešto radit na održavanju, toga u stanu nema, ali nemaš ni svu slobodu koju kuća pruža. Sve u svemu više bi volio da živim u kući.
Jedna stvar koja me brine je požar, ja znam da sam ja pažljiv i da neću napravit neko sranje, ostaviti šporet uključen, ali kako da znam da je komšija pažljiv.
Jedna stvar koja me brine je požar, ja znam da sam ja pažljiv i da neću napravit neko sranje, ostaviti šporet uključen, ali kako da znam da je komšija pažljiv.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Da ali sta ako se selim za BG,stan cu da prodam lako ali kuca je druga prica...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Iosis
- VIP
To da. Stan je mnogo lakše prodati ili iznajmiti nego kuću. :|
- Lale
- Domacin foruma
Lako ćeš Iosis da saznaš kakvog imaš komšiju. Ako osetiš paljevinu to znači da imaš nepažljivog komšiju, koji u tom trenutku ostaje bez stana, a ako vatrogasci ne stignu na vreme i taj nepažljivi komšija će imati pažljivog komšiju bez stana.Iosis piše:Ma sve ima svoje. Oko kuće stalno ima nešto radit na održavanju, toga u stanu nema, ali nemaš ni svu slobodu koju kuća pruža. Sve u svemu više bi volio da živim u kući.

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Zamolio bi za pomoc....
Imam lika u Luxemburgu... ali ga nisam kontaktirao a hteo sam da pogledam neke automobile kod njih...
Nasao sajt http://www.edmunds.com/used-cars/
i ukucao Zip Code: 5326 i otvorio mi se novi prozor.... http://edmunds.autotrader.com/fyc/index ... UATUCLPFYC
i tamo mi opet trazi of ZIP Code ukucam gore navedeni i izbaci We're sorry; we couldn't find the ZIP code entered. Not sure you have the correct ZIP code?
i bilo koji da ukucam (sto sam nasao na googlu) nece da radi... ako neko zna nek se javi.... tnx unapred
Imam lika u Luxemburgu... ali ga nisam kontaktirao a hteo sam da pogledam neke automobile kod njih...
Nasao sajt http://www.edmunds.com/used-cars/
i ukucao Zip Code: 5326 i otvorio mi se novi prozor.... http://edmunds.autotrader.com/fyc/index ... UATUCLPFYC
i tamo mi opet trazi of ZIP Code ukucam gore navedeni i izbaci We're sorry; we couldn't find the ZIP code entered. Not sure you have the correct ZIP code?
i bilo koji da ukucam (sto sam nasao na googlu) nece da radi... ako neko zna nek se javi.... tnx unapred

- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Koliko vidim sajt je Americki, sto znaci da trazi ZIP codove gradova u Americi. Luksemburg neverujem da ces naci na ovom sajtu
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt: