Prvi pokušaj da se montira Android multimedija se završio katastrofalno. Onomad sam odustao od porudžbine jer sam dobio info o problemima koje su na ristajl modelima imali drugi korisnici. Nakon uveravanja od strane proizvodjača (Eonon) čiji su proizvodi možda i najbolji u ovoj kategoriji, a koji mi reče da se na novom modelu problemi ne javljaju, odlučih se da ipak probam.
Prvi problem je što ne mogu da povežem antenu, na kolima je digitalna tj dab antena a multimedija ima samo standardan priključak. Kačio sam slike na drugoj temi, ova dva džeka nemam gde da utaknem. Mislio sam da je jedan od usb-a koji završava u kaseti, ali se ispostavilo da su oba od antene.
Nakon prepiske sa Eononom (proizvodjač) sam dobio info da mi treba ovakav adapter:
Nemam ideju gde to ovde da tražim kako ne bih čekao isporuku iz Kine. Možda Kanibal u Piramidi ili ona slična radnja što je negde kod Slavije?
Drugi problem je što na budjavoj stanici koju sam našao centralni zvučnik nije radio. Za ovaj problem sam od Eonona dobio sledeći odgovor:
Ne znam kako ovo da proverim, pitao sam ih da li mogu oni da saznaju na osnovu mog VIN broja. Ne bih da rasklapam tablu samo da bih probao, radije bih da se maksimalno opskrbim pre sledeće probe.