RADARI I KAMERE
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
RADARI I KAMERE
-Za bg imate na roudstar.rs mozda imaza celu srbiju nisam video ali ima sve radarima kamerama o putevima zastojima radovima.....
- vrele gume imaju takodje mape kamera i radara
- http://forum.burek.com/spisak-saobracaj ... 70203.html
Za navigacije MAPE za obavestavanje od- kamera i radara (postoje jos korisnih mapa)
1- http://www.scdb.info/en/
2- http://www.poiplaza.com/index.php?p=co
- vrele gume imaju takodje mape kamera i radara
- http://forum.burek.com/spisak-saobracaj ... 70203.html
Za navigacije MAPE za obavestavanje od- kamera i radara (postoje jos korisnih mapa)
1- http://www.scdb.info/en/
2- http://www.poiplaza.com/index.php?p=co
Poslednja izmena: darko darko, na dan ponedeljak, 27. dec. 2010. u 00:18h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Re: RADARI I KAMERE
e sad onaj ko uspe da ovo implementira u neku navigaciju ce se usrati od para 

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Nece,prave mape ovi iz plan plusa za free
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
nisam znao super ,extra,jel prave novi plan grada
sta oni inace rade sada ,sta im je sledeci projekat
sta oni inace rade sada ,sta im je sledeci projekat
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- darko darko
Ovo sam vec pisao ranije,- gore mape za navigaciju vec postoje, samo da se instaliraju postoji jos sajtova gde svi ucestvuju(mozes i ti da ucrtavas ako si je negde snimio) u mapiranju radara i kamera, samo neznam da iskopiram shourtcat adresu.
A postoji i softer za tel, anti radar samo neznam gde i kako se instalira (valjda koristi infa red ili sta vec)- ko ce da ti zabrani tel u kolima?
A postoji i sprej- naprska se napred ceo,samo protiv radara, cekam da brat testira pa javljam.
I NECE VISE DA SE ZOVE MONDEO NEGO F118D NEVIDLJIVI

A postoji i softer za tel, anti radar samo neznam gde i kako se instalira (valjda koristi infa red ili sta vec)- ko ce da ti zabrani tel u kolima?
A postoji i sprej- naprska se napred ceo,samo protiv radara, cekam da brat testira pa javljam.
I NECE VISE DA SE ZOVE MONDEO NEGO F118D NEVIDLJIVI

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Al onda Buđanovce obilazi u širokom luku. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- darko darko
instalirao sam u navigaciju (nokiu gmobile xt)! u bg postoje samo 2 kamere na brankovom mostu, ostale su za nadgledanje saobracaja i desavanja (bar tako pise, da neplasim ljude, ove gore sto sam naveo mape nisu tacne, kako tvrde, postoje kamere ali neslikaju najverovatnije) i 98 mesta gde obicno stoje radari u srbiji.Nije lose za pocetak.E ako je nekog islikala na drugom mestu neka napise ovde.
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Danas citam u SAT/u
VIDEO NADZOR NA KORIDORU 10
Nekim vozacima ( ja kazem vecini) se sigurno nece dopasti informacija da će softver moći da obavlja obradu posebnih podataka i priprema odgovarajuće dokaze protiv prekršilaca. Npr, vozilo koje je na ulaznoj rampi u Beogradu registrovano u 10,00 sati, u 11,00 sati bi moglo da se iskljuci negde u Jagodini, sto je negde oko 120 km od Beograda. Međutim, ako vozač za sat vremena stigne do Aleksinca, sasvim je jasno da je vozio 160 ili vise kilometara na sat, a to je već ozbiljno prekoračenje dozvoljene brzine. Nakon što kamera na izlaznoj rampi prepozna registarske tablice vozila, a softver obradi vreme zadržavanja, alarmiraće nelogičnost. Policiji ostaje samo da dokaze elegantno spakuje i uputi sudiji za prekršaje, a vozaču, zna se, stiže rešenje o kažnjavanju i uplatnica. Osim brzine, program će prepoznavati i druge prekršaje koje kamere snime, na primer vožnju zaustavnom trakom.
Žao mi je, ali da upozorim forumaše... Ne znam od kad ce primena, uskoro sigurno...
VIDEO NADZOR NA KORIDORU 10
Nekim vozacima ( ja kazem vecini) se sigurno nece dopasti informacija da će softver moći da obavlja obradu posebnih podataka i priprema odgovarajuće dokaze protiv prekršilaca. Npr, vozilo koje je na ulaznoj rampi u Beogradu registrovano u 10,00 sati, u 11,00 sati bi moglo da se iskljuci negde u Jagodini, sto je negde oko 120 km od Beograda. Međutim, ako vozač za sat vremena stigne do Aleksinca, sasvim je jasno da je vozio 160 ili vise kilometara na sat, a to je već ozbiljno prekoračenje dozvoljene brzine. Nakon što kamera na izlaznoj rampi prepozna registarske tablice vozila, a softver obradi vreme zadržavanja, alarmiraće nelogičnost. Policiji ostaje samo da dokaze elegantno spakuje i uputi sudiji za prekršaje, a vozaču, zna se, stiže rešenje o kažnjavanju i uplatnica. Osim brzine, program će prepoznavati i druge prekršaje koje kamere snime, na primer vožnju zaustavnom trakom.
Žao mi je, ali da upozorim forumaše... Ne znam od kad ce primena, uskoro sigurno...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Daj,nije valjda da si poverovao u ovo?
U Srbiji zivimo,nema sanse da ovako nesto ima kod nas.. 

- Iosis
- VIP
Ma sve će da naprave samo da zejbavaju narod i uzimaju od naroda pare. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mirke
Dusan64 piše:Daj,nije valjda da si poverovao u ovo?![]()
![]()
U Srbiji zivimo,nema sanse da ovako nesto ima kod nas..
Nije to nista komplikovano da se odradi softverski... Tako da je pitanje samo dana...

- Dusan64
Naravno da nije,ako nista,posade dva-tri kineza da im racunaju,ali Srbija je to..
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Ma jok, nema tu sta puno da se racuna.
To je pickin dim software. Doduse treba malo duze da se radi, ne znam kako bi prepoznavali vozilo, ali najbolje bi bilo da skenira registracije na rampi. Tako bi sve bilo ono... prosto.
To je pickin dim software. Doduse treba malo duze da se radi, ne znam kako bi prepoznavali vozilo, ali najbolje bi bilo da skenira registracije na rampi. Tako bi sve bilo ono... prosto.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Dusan64
A sta cemo sa 4miliona neprijavljenih kineza?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Nemojte da mislite da ako zivimo u Srbiji necemo nikada imati napredne tehnologije. Informisite se malo kakve je sve uredjaje MUP pokupovao u poslednje dve godine - najskuplje i najmodernije.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21562
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Sve će to lepo proraditi kad nam budu stigle nove tablice... do tad software ne raspoznaje naše tablice (nisu po standardima).

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- mirke
Ne znam za domace tablice, ali bosanske registruje na naplatnoj rampi i broj tablica ti bude ispisan na onom tiketu za putarinu...

- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
To si u pravu, al sve to može da se sredi uz dobru paru može da se napravi software koji će raspoznavati našeMarkedjani piše:Sve će to lepo proraditi kad nam budu stigle nove tablice... do tad software ne raspoznaje naše tablice (nisu po standardima).

Mada sumnjam da će da plaćaju da prilagode tehnologiju tablicama.
kad već imaju u planu nove tablice.
F.O.R.D. First On Race Day
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
- mirke
Rasopoznaju i nase tablice. Pise broj tablica na tiketu koji dobijes na naplatnoj rampi, u stvari na ulazu na auto put...DjomlaMRak piše:To si u pravu, al sve to može da se sredi uz dobru paru može da se napravi software koji će raspoznavati našeMarkedjani piše:Sve će to lepo proraditi kad nam budu stigle nove tablice... do tad software ne raspoznaje naše tablice (nisu po standardima).uz odredjenu tehnologiju.
Mada sumnjam da će da plaćaju da prilagode tehnologiju tablicama.
kad već imaju u planu nove tablice.

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne znam koje rampe raspoznaju, ali ima rampi koje sigurno raspoznaju. Letos sam se ukljucivao na auto-put Bg-Nis negde kod Aleksinca i reg. br. je bio upisan na tiket.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Danas sam kupio novine u kojima piše gdje će sve biti postavljene kamere u Novom Sadu.
Raskrsnice:
1. Partizanska - Temerinska
2. Partizanska - Sentandrejski put
3. Bulevar Oslobođenja - Bulevar Jaše Tomića
4. Bulevar Oslobođenja - Bulevar Kralja Petra I
5. Bulevar Oslobođenja - Novosadskog Sajma
6. Bulevar Oslobođenja - Jevrejska
7. Bulevar Oslobođenja - Maksima Gorkog
8. Bulevar Oslobođenja - Bulevar Cara Lazara
9. Bulevar Oslobođenja - Narodnog Fronta
10. Bulevar Mihajla Pupina - Jevrejska
11. Maksima Gorkog - Sutjeska
12. Temerinski put - Primorska
13. Bulevar Cara Lazara - Šekspirova
14. raskrsnica kod temerinskog mosta
Trenutno jedina na koja je puštena u funkciju je raskrsnica Žarka Zrenjanina i Bulevar Mihajla Pupina.
U planu je još 12 raskrsnica.
Raskrsnice:
1. Partizanska - Temerinska
2. Partizanska - Sentandrejski put
3. Bulevar Oslobođenja - Bulevar Jaše Tomića
4. Bulevar Oslobođenja - Bulevar Kralja Petra I
5. Bulevar Oslobođenja - Novosadskog Sajma
6. Bulevar Oslobođenja - Jevrejska
7. Bulevar Oslobođenja - Maksima Gorkog
8. Bulevar Oslobođenja - Bulevar Cara Lazara
9. Bulevar Oslobođenja - Narodnog Fronta
10. Bulevar Mihajla Pupina - Jevrejska
11. Maksima Gorkog - Sutjeska
12. Temerinski put - Primorska
13. Bulevar Cara Lazara - Šekspirova
14. raskrsnica kod temerinskog mosta
Trenutno jedina na koja je puštena u funkciju je raskrsnica Žarka Zrenjanina i Bulevar Mihajla Pupina.
U planu je još 12 raskrsnica.
- darko darko
E ovo na navigaciji lepo radi , upozorava na kamere po gradu 100 m pre i ima ih sacuvaj boze(kad znas gde da gledas), mada ogranicenje 40 , svi vozimo 60 pored kamere , tu sam prosao 100 puta i nikad mi nije stigla kazna, (jednom sam cuo da skljoca, polukruzni u dimitrija tucovica teka kada se upalilo crveno - cekao sam na auto iz suprotnog smera, mada mi kazna nikad nije stigla) a ako ih popale bice velikih problema........dali je iko ikad dobio kaznu sa slikom
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Aj mi posalji tu mapu na mejl (ako ja za Igo)
Ako popale te u Dimitrija Tucovica ode ja na dozivotnu gears
Ako popale te u Dimitrija Tucovica ode ja na dozivotnu gears
Chip tuning za Ford-ove
- darko darko
Neznam da iskopiram shourtcut uvek mi otvori taj prozor sto zelim da kopiram, ali evo adrese kucaj- POIPLAZA -nadjes srbiju ili koja zemlja ti treba, imas tri vrste kamera redlight , mobile speedcam,i fixspeedcam- upload ima ih oko 300, tu je besplatno obradis sa programom za tvoju navigaciju (kod mene je garminov poi loader, apostoji i poi loader for windovs, i neki poi base neznam za tvoju navigaciju)dobijeni fajl - kopiras kao fajl u poi tacke u navigaciji. Imas jos dosta zanimljivih stvari tu, restorani , pumpe ......A moze i ti da dodas neku ako je nema tamo u tome je i fora , vozaci skupljaju informacije o kamerama i patrolama ,i svim ostalim zanimvljim stvarima za navigaciju....
Druga se naplacuje nesto sitno ja nemam tu ali ima fora pa ako te zanima objasnicu ti... , adresa je -kucaj european speed kams data base.
E postoje i garmin speedcam , google maps speedcam, ali se naplacuju bar tako mislim, da nepostoji druga fora za dz, ako ima neke novosti pisite, znam samo da funkcionise i da je bolje od blo kog anti radara i za dz je(jos sam ja instalirao navigaciju u tel isto kao garmin softer za dz), za grad exsra jedina pomoc a ko moze da zabrani navigaciju pogototovo u buducnosti ce biti samo odgovarajuca mesta za kontrolu-policijske parole gde mogu zaustavljati pa kad ih obelezimo milina.
Ja nesto nemam vremena ali postoji i kad ti pokazuje znakove , np vozis se putem , amblenduju ti za radar a ti nemas pojma koje je ogranicenje i koji je bio znak koji je aktivan na tom delu puta- ovako u svakom trnutku mozes da se potsetis , i da te cak upozori na znak, stop ili neki vazan kad se zaneses, kad budem provalio kako pisem a ako je neko to provalio neka mi javi.
Ovo ima br tablica na naplatnoj rampi je da se neiskljucis negde a da naplatis mada ja imam exstra foru - jos nemaju softer inace bi svaki put platio kaznu, rally
Druga se naplacuje nesto sitno ja nemam tu ali ima fora pa ako te zanima objasnicu ti... , adresa je -kucaj european speed kams data base.
E postoje i garmin speedcam , google maps speedcam, ali se naplacuju bar tako mislim, da nepostoji druga fora za dz, ako ima neke novosti pisite, znam samo da funkcionise i da je bolje od blo kog anti radara i za dz je(jos sam ja instalirao navigaciju u tel isto kao garmin softer za dz), za grad exsra jedina pomoc a ko moze da zabrani navigaciju pogototovo u buducnosti ce biti samo odgovarajuca mesta za kontrolu-policijske parole gde mogu zaustavljati pa kad ih obelezimo milina.
Ja nesto nemam vremena ali postoji i kad ti pokazuje znakove , np vozis se putem , amblenduju ti za radar a ti nemas pojma koje je ogranicenje i koji je bio znak koji je aktivan na tom delu puta- ovako u svakom trnutku mozes da se potsetis , i da te cak upozori na znak, stop ili neki vazan kad se zaneses, kad budem provalio kako pisem a ako je neko to provalio neka mi javi.
Ovo ima br tablica na naplatnoj rampi je da se neiskljucis negde a da naplatis mada ja imam exstra foru - jos nemaju softer inace bi svaki put platio kaznu, rally