Dedin auto koji idalje vozi povremeno pa se auto nalazi u Loznici gde nam je kuća (a ja sam u Bg-u) tamo će i stajati uglavnom, ali želja i plan je da se sredi i da jednostavno stoji u porodici, zelja je da bude u fabričkom stanju ali sa jačim motorom i da bude solidna zujalica , u njoj je 1.8 dizel motor, e sad u glavi mi se motaju misli da se prebaci na neki jaci benzinski motor nekad u budućnosti ili da se doda turbina na sadašnji motor ali sumnjam, dosta realnije mi deluje prva opcija, pa otvoren sam za preporuke jer sam još mlad i zelen i dosta stvari ne znam ( ko prizna pola mu se prašta)...voleo bih da ostane tu i tamo u fabrickom stanju spolja eventualno neke retro sportske felne (ats u glavi),cak mi maglenke neke padaju na pamet, limarija malo da se sredi... enterijer sedišta bih jurio malo profilisanija (recimo od xr2i) ali sve bih išao u nekom clean stilu da vuče na fabriku ...na kraju znam da će ovo da mi uzme pola života i da ću da preguram često bez hleba hahaha i da će dosta ljudi reći da je besmisleno ulagati u tako nešto jer će mu verovatno felne vredeti vise nego sam on ali j***ga želja, san, poštovanje prema dedi