Делује ми да ће бити секса са направљеним конусом који је почетак ауспуха . Могуће је да ће качити у аутомат анласера , али како је почетак конуса ф 90 има ту довољно простора да се конус или исчука или да се сецне и затвори .
Све у свему приближио се крај прављења турбине . Ако неког занима колико ово кошта , 80е турбина , 5000 дин материјал и фитинзи за прављење издувне гране , 3000 динара фитинзи , холендери и црева за уље и воду . Гумена црева ф 50 за турбо 1000 динара . Једно 1500 динара за спој турбине за постојећи ауспух. 1500-2000 динара за тнг да се све то ујури и нађе . Тако нешто ми је и био план 150-200 е за делове .
Времена једно 20ак радних сати за прављење , време потрошено за набавку не рачунам . Потребни су још апарат за заваривање , бруслица и бушилица , и вештина коришћења истих .
Поново , ово је пројекат забавно-едукативног карактера , и није му за циљ да ауто буде набржи у село

Да се вратим на таунуса , у петак му је сређен и луфт крста волана . Нови кардански крст је 3000 дин + пдв. Одем на отпад у Железник , скинем са сијере тај део за 1000 динара . Скратим цео склоп за 2 цм да буде дужина таунусовог и темељно заварим .
Ауто се више не рита по путу и одговара на најмањи одзив волана . Има још ту простора за побољшање . Мислим да напред требају више и мекше опруге са јачом балансштанглом и тврђи амортизери .
Пробао сам да скинем задњи лонац и да видим да ли ауто вуче боље . Закључак је да је бучнији , да при мањем гасу вуче слабије и да можда на 4500-6000 на пуном гасу иде мало боље , али то није нормална вожња + испод иде лошије па када ту повуче учини ми се да иде боље . Тако да је скроз проточни систем ауспуха а да нема неку рестрикцију на крају једна велика глупост за свакодневну вожњу .