U pitanju je Ford Focus ST , 2007god , ST2, sa predjenih 100.000km. Auto je sav Stock , osim sto sam imao od proslog focusa mk2.5 titnium Oem led stopove pa sam ih prebacio na ST-a . Zamisao je bio da se prebace i zadnja fabricki zatamnjena stakla ali sofersajbna na gepek nije ista i onda sam odustao od te egzibicije

Sve u svemu posle dva dizela* Focus MK2 1.6tdci , pa MK2.5 2.0tdci) ponovo nazad na benzinca i mogu vam rec da je osjecaj mnogo dobar .
iskoristio bih priliku da se zahvalim kolegi Sharpshooter sa Paklenom Pomorandzom , koji mi je dosta pomogao pri kupovini i opsirno objasnio sve do tancina o ST-u i uputio na sve mane i prednosti .
Slike su sa starim stopovima , a bice ovih dana i novih slika. Ceka ga jedno dobro pranje i jedno dobro ciscenje iznutra, malo su narandzasti platneni djelovi glibavi od farmerica .
Ono sto mi se ne svidja je spoiler na gepek, koji je na mk2.5 ima ona krilca koja prekrivaju crveni dio na stopove tako da ce to bit neki kasniji upgrade, fali mi cep od prskalica na lijevi far koji kod nas je skoro nemoguce naci (al ima po netu)