Poz svima, ukoliko je neko strucan voleo bih da mi pomogne. Nedavno sam primetio da mi se pojavio novi zvuk, kao neko skripanje (ili kao da se doderuju 2 metalna dela) pa je prvo sto mi je palo na pamet zamajac. Dole imate 2 snimka, snimano je telefonom na ulici tako da zanemarite ostale zvuke (i zvuk auta nije takav uzivo, ne znam zasto je izoblicio taj deo ali ae), ovaj zvuk koji mene interesuje bas se izdvaja i lako cete ga primetiti, ako imate slusalice jos bolje se cuje. Na prvom snimku je zvuk konstantan, kao neki ritam, dok na drugom (auto mi je bio parkiran na uzvisenju,tj na bankini) se zvuk malo menja (i nema taj ritam). Kad kvacilo pristiskam isto se cuje, nema nekog znacajnog menjanja, pre se culo nesto mada izgleda je to preraslo u ovo novo

. Znaci i na leru i dok se kvacilo stiska i pusta cuju se te promene.
Kvacilo mi je vislje, kad prebacujem brzine (ulgavnom izmedju 1. i 2.) cuje se kao metalni udar, kad gasim auto malo zatrese (nista preterano) i sad ovaj novi zvuk. Sve kontam da je kvacilo spremno za zamenu (zajedno sa plivajucim), ali eto voleo bih da cujem vase misljenje.
Nemam YT acc (tj kanal, i NECU da ga pravim, zato sam odradio upload na streamble jer ne zahteva acc)
Unapred hvala svima!