Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 21:51h

DjomlaMRak piše:...nadrogirani pavijan...
lol lol lol

Nemam ništa protiv cigana neka žive, ali mi ide na živce kako su nekulturni u svemu. Još im se daju neka prava, pa šta će njima ljudsa prava kada se ne ponašaju kao ljudi.
Rođena sestra u Doboju ide 3 razred osnovne škole i došao njima u razred neki cigan koji pada razred po ne znam koji put, tako da je on stariji od njih svih, a s tim i jači. Udara svu djecu pravi frku po razredu. Mnogo roditelja je išlo žalilo se direktoru, pedagogici, učiteljici, ali oni kažu tu ne mogu ništa jer po zakonu ga ne smiju izbacit iz škole. Pa eto ti takvima daj pravo na školovanje.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 22:04h

Sta ces kad su manjina pa su zasticeni, ja sam u srednjoj proglasen za rasistu itd... I imao gomilu problema sa njima....
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » utorak, 9. feb. 2010. u 01:31h

Dusan64 piše:
RS_cabrio piše:Danas na Avia (ili koja je vec) pumpa na crvenom krstu. Da udjem na pumpu da sipam benzin,kad izlece po svom gasu neki jugo i jedva se iskontrolisa da me ne udari.
A reci sta bi uradio da te je udario? Bezi bre od njih,nit imaju osiguranje,nit imaju pare,nit ih je briga za policiju. Znaci platio bi svu stetu...
Nije bio moj izbor,ako si mislio na sudar kolima,sam je izleteo,nisam imao izbor. Ako ne moze da plati,ne bi se izvukao (jer nije greska nego manijakalisanje),pa bi namerno zvao policiju nek kelzi posle u zatvor il nek skuplja pare. Ako si mislio da me udari ovako ne verujem da bi me ozledio(nikad ne znas naravno),a vratio sam se posle krug kad sam bio sam u kolima sa jednom zeljom da mu polomim po prst na svakoj ruci da nemoze se vrati kuci ,ali dosta je vremena proslo i nikog nije bilo.

nego , da li je pojacana kontrola policije u poslenjem periodu otkada se zale da ne mogu da nakupe dovoljno novca za kazne?

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 9. feb. 2010. u 09:51h

Mislio sam da te udari kolima..

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 13. feb. 2010. u 18:41h

Taunus 17m piše:Sta ces kad su manjina pa su zasticeni
Danas realno kad pogledaš ove manjine u bilo kom smislu mogu šta hoće jer oni imaju prava, a mi kao većina naravno nemamo prava.
Ko je obrisao onaj smalji koji prevrće očima? sign0014 2u4pvecna8
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 13. feb. 2010. u 19:53h

I ja sam ga tražio! Vratite nam prevrtača! rulest
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » utorak, 16. feb. 2010. u 15:52h

Juce sam umalo izbegao sudar, hvala Bogu. Ja vozim oko 60, krivina udesno, naseljeno mesto, kad lik sa golfom 4 sa desne strane, sa sporednog puta hoce da se ukljuci na sredini krivine i da skrene levo. Nista ja malo smanjim brzinu i krenem malo ka levoj traci cisto preventivno, medjutim on krece, ja na sirenu on ide jos napred, ja opet sviraj, jer nisam imao vremena da kocim i prejem i dalje u levu traku, on ukoci kod bele linije i ja prodjoh...

Video sam da je prvo gledao desno,a kolim je vec krenuo da izlazi na put u moju desnu traku, a kad je pogledao levo ja sam vec bio na 15 ak metara od njega. Da sam kocio i nastavio pravo sigurno bi bio gadan sudar, jer ja i majka, a u golfu 4 ili 5 njih, rastegli pricu, pa verovatno zato i nije pazio...

Kad sam izveo ovaj slalom prekrstio sam se i zahvalio Bogu sto se sve dobro zavrsilo :P
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » utorak, 16. feb. 2010. u 16:00h

Nista gore i primitivnije nego vozači VW vozila.

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » utorak, 16. feb. 2010. u 16:48h

Ford sierra je zvanichno MAMA medju automobilima.
Dakle moja ima zadnju vucu.

Skoro sam je izvezo uz brdo ZALEDJEno, po najvecoj vejavici, dakle uZ bez zaleta, i bez ikakvih problema!!! Ljudi koji bili samnom u kolima se CUDILI I KRISTILI.
A jedan vozi golfa drugi vozi juga. Kazu bilo bi ih STRAH samo da pokushaju.
Mislim da sam fordu nabacio josh 2 fana :D :D :D

Najveci problem po ovom snegu mi je rikverc tad cesto slajfuje.
Nista gore i primitivnije nego vozači VW vozila.
Ima vozaci bmwoivh vozila. Nego njih ima manje, a i vise se paze posto vecina njih jeden jednom u dva dana da bi mogla da vozi bmw-a nedaj boze da cuknu mogli bi odma da se samoubiju.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

mirke

Poruka od mirke » utorak, 16. feb. 2010. u 17:03h

DjomlaMRak piše: Mislim da sam fordu nabacio josh 2 fana :D :D :D
Ja sam juce nabacio jednog fana. Naime, uz jednu jako strmu ulicu smo isli majka, ja i jedan poznanik koji tu zivi i vozi daciu logan, posto smo skrenuli na tu extreme uzbrdicu ja prvom izvucem i ubacim u drugu brzinu, a fiesta radosno prihvati i povuce. On me prvo samo odmeri pogledom, a zatim upita >> koliko kubika ima, a ja rekoh 1242ccm. On kaze, ja ne mogu sa mojom dacijom da izadjem u drugoj, mada nisam ni probao lol lol lol . Znam da je jednom mog oca pitao kako to fiesta moze da izadje po onom snegu, a tata mu rekao da kupi prava kola, a ne Daciu lol .
Slika

Djomla

Poruka od Djomla » utorak, 16. feb. 2010. u 17:11h

E jak ti uspeh naterao si nekog ko vozi daciju da voli forda :PPP

mirke

Poruka od mirke » utorak, 16. feb. 2010. u 17:14h

cekicko lol lol lol
Slika

Djomla

Poruka od Djomla » utorak, 16. feb. 2010. u 17:15h

hahah vlasnika dacie mozes da istripujes na biciklu kad svati da se krece brze i udobnije od njegovog auta xD

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 16. feb. 2010. u 18:55h

Sva sreća nisam se nikako vozio u Dačiji, drug mi kaže ne do Bog, ko igračka.

A to za izlaženje na put sam imao gadnu situaciju na početku moje karijere. Izlazim sa desne strane na magistralni put, skrećem desno i kontam nema potrebe da gledam desno nego samo lijevo. Kad čujem sirenu, okrećem se desno kad frajer sa kombijem pretiče kamion, a ja već izašao djelom na put. Život mi je prošao u sekundi pred očima, a isto tako i onaj kombi na nekih 20 cm od mog branika. Kako smo se prošli tako u troje na putu sa dve trake nemam pojma, al znam da od tada svaki put kada izlazim na put gledam i na jednu i na drugu stranu bez obzira sa koje strane se uključujem na put. Pogledam nekoliko puta lijevo desno za svaki slučaj. :)

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » utorak, 16. feb. 2010. u 19:25h

DjomlaMRak piše:Ford sierra je zvanichno MAMA medju automobilima.
Dakle moja ima zadnju vucu.

Skoro sam je izvezo uz brdo ZALEDJEno, po najvecoj vejavici, dakle uZ bez zaleta, i bez ikakvih problema!!! Ljudi koji bili samnom u kolima se CUDILI I KRISTILI.
Nisam ni ja verovao dok nisam počeo da vozim zadnju vuču sa napred motorom, uzbrdo po snegu i poledici. U tom slučaju ide daleko bolje nego FWD, jer kada ide uzbrdo daleko više mase "legne" na zadnju osovinu nego na prednju.
Sa zimskim gumama 195 sam izvlačio uspone preko 15% i to sa totalnom poledicom! :-| A pritom sam samo ja bio u autu.
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 16. feb. 2010. u 19:44h

Pa zato neki ljudi koji imaju FWD ako ne mogu da izađu uz brdo napred okrenu se pa idu u rikverc.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » utorak, 16. feb. 2010. u 19:59h

Pa kad je jak uspon i totalno zaledjen nećeš moći na njemu da se okreneš nikako. Probao sa bilo kojom vučom i nisam uspeo.
Ford weist den Weg.

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » utorak, 16. feb. 2010. u 20:53h

Mozes ti da se okrenes,ali kad je cist led mzoes i na krov da okrenes dzabe ti je cekicko
A sto se tice dacie,za udobnost ne znam,ali mi se ni malo ne svidja sto je toliko visoka,mene bi sa njom brzo nasli u nekom jarku (probao da poteram,zadrzao se na tri tocka,srecom).

Pilot 3
Poruka: 35
Član foruma od: subota, 6. feb. 2010. u 15:58h

Poruka od Pilot 3 » utorak, 16. feb. 2010. u 21:19h

evo jedne situacije, uslikane sa mog prozora. Obratite pažnju na tragove:
Slika
Naime, sa leve strane fotke u moju ulicu izlazi jedna strma poprečna uličica koja se naravno ne čisti. Sa prvim snegom ljudi se ni krivi ni dužni obru na drugo strani. U ovoj situaciji, dotična Alfa se izvukla za koji cm, ali je tokom noći pazarila 2 puta. Ljudi koji su ga udarili su uredno ostavili poruke što je pohvalno.
Ffoc, one and only... [img][img=http://imageshack.us/thumbnmail.png][/img]

mirke

Poruka od mirke » utorak, 16. feb. 2010. u 21:40h

Iosis piše:Sva sreća nisam se nikako vozio u Dačiji, drug mi kaže ne do Bog, ko igračka.

A to za izlaženje na put sam imao gadnu situaciju na početku moje karijere. Izlazim sa desne strane na magistralni put, skrećem desno i kontam nema potrebe da gledam desno nego samo lijevo. Kad čujem sirenu, okrećem se desno kad frajer sa kombijem pretiče kamion, a ja već izašao djelom na put. Život mi je prošao u sekundi pred očima, a isto tako i onaj kombi na nekih 20 cm od mog branika. Kako smo se prošli tako u troje na putu sa dve trake nemam pojma, al znam da od tada svaki put kada izlazim na put gledam i na jednu i na drugu stranu bez obzira sa koje strane se uključujem na put. Pogledam nekoliko puta lijevo desno za svaki slučaj. :)

Ma to je bila pocetnicka greska, ali desava se ljudima... Zato kad preticem na mestima gde ocekujem da mi tako neko upadne otvorim cetvoro ociju...
Pa zato neki ljudi koji imaju FWD ako ne mogu da izađu uz brdo napred okrenu se pa idu u rikverc.
tako i ja nekad uspem da savladam uspon... ali nekad ne moze ni napred ni nazad, a ni na krovu lol

P.S. Ovo sa alfom je neverovatno. Cak dva puta je udarili... Svasta :-|
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 16. feb. 2010. u 21:44h

Ma znam da to kad poledi i čist led ne pomaže ništa osim krampa pa udri razbijaj ili ako imaš malo pjeska da pospeš. Ćale nosi pjeska u gepeku ako idemo na selo i ima poledice pa ako negdje slučajno zapne malo pospe i prođe.

A u tvojoj ulici ostaviš čitav auto, kasnije dođeš, a on slupan i sgužvan 2 broja manji. lol Od Mondea ti naprave Fiestu. cekicko

Dusan64

Poruka od Dusan64 » utorak, 16. feb. 2010. u 21:52h

Patosnice su dobre,bolje od peska cak.. Ako su gumene..

mirke

Poruka od mirke » utorak, 16. feb. 2010. u 22:07h

To je dobar savet, a ja zaboravio za tu dosetku... thumbup
Slika

Dusan64

Poruka od Dusan64 » utorak, 16. feb. 2010. u 22:15h

thumbsuph mrgreen

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » utorak, 16. feb. 2010. u 22:20h

A sto covek jednostavno nije sklonio tu alfu kad vec zna da je to kriticno mesto a i prethodno ga je jedan za dlaku promasio.Ne kontam logiku?
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“