sasa_f1 piše: ↑ponedeljak, 25. sep. 2017. u 09:13h
Srecno sa autom, ovo je oduvek bio promasaj od motora.
Zbog ovakvih komentara sam se mislio da li da nastavim da budem na forumu, pa se eto resio da ga predstavim na kraju...
Audi forum je smor nevidjeni u odnosu na ovaj, tako da se ipak ne kajem.
Sto se tice promasaja od auta to je diskutabilno, po meni je vazno kakav auto nabodes, tj. kakav je konkretan primerak. Sto se tice ovog konkretnog ja sam posle god dana zadovoljan, presao sam oko 15 k km. Zamenio sam naka istrulela creva oko usisne grane, radio dva mala servisa i jedan veliki. Veliki servis je radjen na 103 000, a ja sam ga odradio na 186 000km. Zamenjeno bukvalno sve sto se vrti. Kad sam dovezao auto odmah sam otiso kod svog majstora gde sam i fokusa odrzavao 6 god, koji je inace picajzla i ume da napravi poveci spisak, pa posle biramo sta je hitno, a sta ne. Posle preglda, detaljnog, nakon registracije, dosipao je od svake tecnosti po malo (ulje bilo na max

) i rekao mi je da se vidi da je auto odrzavan u Nemackoj (na spisku 0 stavki). Enterijer koji je problematican kod ovog auta je u mom slucaju vrlo korektan, opremu ima Basic varijantu, a samo mi nedostaje grejanje sedista, to bih voleo da imam jer mi zimi prija. Folije sam poskidao sa plasticnih delova enterijera, a lajsne su ispod kao nove, sijaju. Lonci su original audi sa nekog turbo modela, verovatno. A sto se tice promasaja od auta vrlo moze da se promasi i sa cuvenim 1.9 TDI s 131 KS koji sigurno dolje ide od ovog i manje trosi, ali dzaba ako nabodes neki sa 500 kkm ovde na placu i vidis muku s njime, Do 200kkm u Nemackoj su preskupi... :)Nije neki trkac, ali nije ni 1.6 slina ili skapani diesel pred smrt.