Danas zivcani slom, mrzi me da pisem ali mozda ce nekom koristiti...
Lm, na povratku sa posla stanem da upalim Slepku koja je stajala dva dana, reko da vidim jel radi novi akumulator, posto sa starim slabijim nije palio sjajno par puta..., sednem zaverglam, paf sastavi kao na plus 40, i posle sekund-dva uz neki cudan klaparajuci zvuk, ugasi se..., rekoh sta je sad, da zaverglam, nista, jedva da okrene, kao kad je aku. prazan, vec ispanicim, pomioslih ko zna sta se desilo, zovi ovog onog, ali nista pametno, odoh kuci nervozan...
Posle 15 min, djavo mi ne da mira, sidjem, zaverglam, vergla dobro, ubrzano, pomislih, nema kompresije iz nekog razloga ( ventili pokrivljeni, lanac puko, sta znam ), kad paf upali, zadimi dve sekunde i ugasi se, i opet nema verglanja, kao da verglate u brzini sa stisnutom kocnicom, mrtvo, tu vec pomislim kraj, proklinjem forda i ceo spisak sve do Henrija...
Odem opet kuci, sedim, cupkam, razmisljam, net, ovo ono..., opet sidjem, gledam, skidam, merim secem, sve deluje ok, reko ajd da skinem kuciste filtera i BOOOM, imam sta da vidim, filter NATOLJEN sa vodom, ne znam kuda je usla, jeste bio nakrivljen na tu stranu, ali stvarno nemam prestavu, pomislih hidro udar, mogu da se roknem, izvadim filter, sednem zaverglam, za dve sekunde sastavi, radi normalno, pao mi kamen sa grbine, odem provozam se, sve ok, uuuf koje olaksanje, jebes sex...