"Izvini šta voziš... Cadillac CTS-V... jel to neki kombi ?"

I rest my case

Znaci i Cadillac je mogao slobodno da trazi 70,000 evra za CTS-V i prodavao bi se jednako dobro?stefan148 piše:Ako neko hoce luksuz, tih 13 soma eura ne predstavlja nikakav problem.
E takve najvise volim, kojima je glavni cilj sta ce neko drugi reci i misliti.Markedjani piše:"Izvini šta voziš... BMW M5... vauuuu svaka čast."
"Izvini šta voziš... Cadillac CTS-V... jel to neki kombi ?"![]()
I rest my case
Sto implicira na jednu stvar - Nije bitno koja kola imas zbog sebe, nego zbog toga sto ce neki tamo shupak da ti kaze svaka chast ( Je*o ja onog ko cascava coveka zbog kola koja vozi )?Markedjani piše:"Izvini šta voziš... BMW M5... vauuuu svaka čast."
I rest my case
To se ja zezam na racun lokanih pajsera, koji voze tako besne automobile a krov im prokisnjava i kuca samo sto im se ne srusi.u realnosti jede samo pasulj svaki dan da bi mogao otplatiti Mercedesa.
To je moje subjektivno misljenje, ne pokusavam nikome da nametnem, kao sto je i tvoje subjektivno misljenje da jesu kurceviti.DjomlaMRak piše:I onda mi stefan kaze " Evropljani nisu kurcheviti"
Ako ovo nije kurchenje.. onda....
Balkanski sindromTalladega_500 piše:E takve najvise volim, kojima je glavni cilj sta ce neko drugi reci i misliti.Markedjani piše:"Izvini šta voziš... BMW M5... vauuuu svaka čast."
I rest my case
Kao onaj tip, koga sam opisao na jednoj od prethodnih stranica, koji dolazi iz Nemacke sa najnovijim Mercedesom da se pohvali kako je uspesan, a u realnosti jede samo pasulj svaki dan da bi mogao otplatiti Mercedesa.
clap clap clap
'ebiga, nekome je i to cilj u zivotu, da se pokaze vazan ispred drugih.
Pa ti onda prodaj coswortha kupi urquatro ako ti je toliko dobar.stefan148 piše:Audi je imao, na primer, jedan URQuattro, a ako to nije dovoljno, tu je i, na primer, jedan S2.
Za tebe isto, dakle ako ti ne odgovara sierra izvoli prodaj je, kupi audi.Audi 100 S4 da ne zaboravimo... itd itd...
Pa zar ih onda nisi trebao porediti kao aute, ne na osnovu onoga sta ce komsija reci?Markedjani piše:Nego samo pokušavam da napravim poređenje između američkog auta i eto jednog BMW-a,Audija
realno, automobil ti je daleko od luksuznog. Mislim ne kontam sta si hteo da kazes time.Nisam kurčevit... veruj mi...
To je tvoje licno misljenje o njima, ako se tebi ne svidjaju - ne znaci da su losi.Markedjani piše:Pa i poredim ih... poenta je da bih od Američkih automobila seo u sveukupno 3 auta.
Mustang,Camaro novi,Corvette ZR1.
Ostalo je sve toliko bezdušno i bez trunke smisla za dizajn da je to tužno... čisto da se nešto štancuje za široke narodne mase.
Da znas da hocu.Markedjani piše:Nema veze... ti kupi američki auto.
I uživaj u potrošnji od 11.7 litara na 100km po gradu sa v8 i 4k kubika.