Van pošto smo iz iste oblasti malo različite, ti arhitekta, ja tehničar za visokogradnju, a trudim se da postanem inžinjer evo malo radova koje sam radio.
Sve kuće su rađene u ArchiCAD verzijama 8, 9, i 12.
Ovo sam radio na diplomski u srednjoj školi i to je prva od boljih kuća sa više detalja. Što se tiče škole nismo radili na kompu, ali sam ja to za sebe uradio.
Ovu kuću sam radio najduže i po meni najbolja do sada, radio sam je 3 mjeseca na raspustu između srednje i fakulteta, ali ne po cjeli dan, nego kad mi se radi i imam insiracije radim, kada se smorim ostavim pa kasnije nastavim. Kuća ima oko 2000 m2, ali se ne bi baš reklo.

Ima 2 bazena, jedan napolju, i jedan mali zatvoreni.
Ne znam kako da baš opišem, ali zatvoreni bazen se nalazi iza ovoga, u nivou je sa donjom terasom.
Evo ovde se to bolje vidi, dakle bazen se nalazi ispod onoga brda sa slike iznad.
Ovde je ulaz u kuću, nastrešnica iznad ulaznih vrata se ne vidi ali zamislio sam kako bi to natkrio sa nekim pleksiglasom, kao što su autobuska stajališta u NS natkrivena.
Ovde je roštilj.
Ovo je pogled sa mjesta gdje se nalazi roštilj na donji dio ''avlije''
A sad enterijer.
Ovo je kuhinja.
Dnevni boravak.
Radna soba, a ujedno i biblioteka.
Mala teretana.
Spavaća soba.
Dječija soba.
Ovo je tavanski prostor, u kojem je i veš mašina, a i tu raširio štrik za sušenje veša.
To je sve što se slika tiče, mogu još da kažem da ima 6 garaža (možda malo previše

), ima lift koji ide iz prizemlja do drugog sprata. Nisam prikazao sve sobe jer te ostale nisu namještene. Jedna koja nema nema prozora jer je tako rečeno u zemlji bi od nje napravio nešto kao igraonicu, druga je predviđena soba za smještanje maketa auta, aviona, brodova i slično, a možda bi i pravio neki grad od maketa.
Ova je posljednja što sam radio i ispala je najbolje što se tiče detalja, ali i ja sam mnogo uznapredovao u ArchiCAD-u.
Pa da krenem od podruma u kojem je garaža i ostava.
Ovo je prizemlje.
Prvi sprat.
Eksterijer.
Enterijer.
Dnevna soba gledano sa ulaza.
Dnevna soba.
Dnevna soba pogled na ulaz, a ona vrata koja se vide da su otvorena su vrata od stepeništa koja vode iz prizemlja.
Kuhinja.
Pogled sa galerije na dnevni boravak.
Radna soba koja je podjeljena sa spavaćom.
Spavaća soba.
Ovo je pogled na stepenište koje vodi iz prizemlja na sprat, na drugom među podestu ima odvajanje za dječiju sobu, a ove metalne stepenice što se djelom vide su za tavan.