Auto svi vec sigurno znate, Ratkov Ka dosao kod mene. Posle prodaje Fieste, trazio sam neku zujalicu za po gradu i svaki dan. Pregledao sam gomilu e30 i e36 i gotovo 99% njih su bili leševi, a oni koji valjaju su preko 2000, sto se ne isplati kupovati. Slucajno naleteh na SportKa i bas mi se svideo, tako da sam morao da ga uzmem.

Generalno za sada sam zadovoljan, jos se navikavam malo na ponasanje auto obzirom da je jako mali i lagan.
Za sada, dobro opran, zalemljen kontakt na zvucniku koji je prekidao, i sredjen levi podizac koji nije hteo sam do kraja da dize prozor. Kad se vratim s odmora, menjam pozadi silen blokove i letvu volana posto ima jako mali luft/vidi se da slini, malko duze vergla kada se pali, pa cu i pumpu zameniti, ili sta vec bude i negde u septembru ce se limarija srediti ovo sto ima i prefarbati, i to je to za sada.

Jedina stvar koja me malo brine za sada je radna temperatura auta, posto je negde oko 100 stepeni, pa do 105, makar po onom malom obd citacu kineskom. Ventilator tek pali negde na 105 stepeni. Termostat otvara, ventilator radi, tako da pojma nemam sta je, al videcemo da to dovedemo u red cim pre.

Evo koja slika, nista se nije promenio u odnosu na prethodnog vlasnika.