Sto se tice motora, nisam imao nikakvih problema, ulje i filter menjano na svakih 10.000 km.Zamenjeni su stabilizatori, paknovi, diskovi, itd... Moze se reci da je sve fabricki na njemu, osim tih potrosnih materijala.

Pre dve godine ofarban je ceo auto i zasticen, bio je na dosta mesta zakacen i pogreban, i vise nisam mogao da ga gledam, i resio sam da ga ofarbam celog, i naravno bilo je korozije

Slike posle farbanja.

Na njemu su bile od kako je kupljen fabricke 15-tice felne, sada su spakovane za zimu.

Skoro kupljene Wolf Concept 17-tice, gume Pirelli 215/40.Imam osecaj da sam kupio drugi auto, u krivinama vise nema ljuljana na sedistu, mnogo je stabilniji u voznji.Felne su et35, znaci nisu potrebni distanceri, predobro mu stoji.U planu je sabijanje opruge, jer je ipak pozadi bas podignut, i bice jos zesci.

Evo i jedan snimak

Imam 23 godina, focusa imam 13 godina, odrastao sam u njemu, to je automobil koji nikad ne bih mogao da prodam, za mene on nema cenu.Imao sam par prilika sa drugarima kada mi kazu da ga prodam, da bih kupio nesto novije.Njima sam pricao, mogu ja da kupim drugi auto(Ford), al' se od focusa ne mogu rastati, to je jace od mene

Mislim da sam lepo predstavio auto