Poruka
od Markos86 » četvrtak, 29. jun 2017. u 14:49h
Hvala Dusane.Od skora je kod mene i planiram da joj stvarno pruzim ljubavi.Za sada su tu osnovne stvari,proveravanje,utegnutost,pouzdanost i tako te stvarcice koje mogu na ovih plus 40 u garazi da odradjujem.za sada je to lickanje sto bi se reklo.Nabavio sam dvd za nju,muziku,i kompletno dobro i kvalitetno ozvucenje,kn filter(jos uvek ne znam da li ce pasovati jer sam ga vec posedovao.Ne zelim tu da ista preterujem ja sa njom posto pita Markedjani sta je tu tuning.Zanima me da li neko zna gde se mogu naci patosnice one metalne cini mi se nesto kao hromirane taj fazon,ortak je imao u polu i ekstra su izgledale i stojale.Auspuh takodje planiram kompletno da promenim dole ispod i da izvucem,videcu jos koji to ne znam.
Fordicmk3-nije na Ceraku sam☺
Fokus-pa za sada su to te mere i brojke,vozim vise onako mormalnije jer me je pustilo ono kidanje iz bas mladjih dana,dobro svi smo mi ljudi ☺ pa volimo malo zgaziti i dati gas.Kao sto kazes prvenstveno me za grad zanimalo ali je tu oko 7,5-8 za sada na otvorenom oko 5-5,5.tako da to je to sa obzirom da je malo slabiji motor