Da ne zapostavim Magare.., nikada nisam kupio polovno vozilo za proteklih 17 godina a da nisam odmah morao da mu uteram neke pare..., nikada.., to jest, sve do sada..., do ovog Tranzita, ni ulje mu nisam zamenio, posto je bilo sveze zamenjeno, samo naftu trazi...
Dobio je cekrk, jace pranje i vracanje farova iz mrtvih, jedina stvar koja mi je zadala ozbiljne muke su bili navozi ( papuce ) ko ih kako zove, to je doticni gospodin Goran ( vrv nekima poznat ) iz Loznice zbudzio svetski, pa sam morao da ih ojacavam jer su se krivili kao kifle.., posto iz prvog puta nisam uspeo, danas sam se ozbiljno ugusio od prasine i brusilice, i fino nabacio boju od varenja, bolje nego sto sam prosao u Grckoj...
Ovaj dole je problematicni, vec pokusavan da se resi sa dodavanjem poprecnih kutija, ali bez uspeha...
Resenje je prosecanje po duzini i ubacivanje kutije 40x40 sa debljim zidom, mislio sam da ce posle ovoga biti kao granitna ploca, ali pis*, da budem fin i ne kazem....

lm.., ipak malko disu, ali su upotrebljivi, za sad zadovoljan...
Bilo je raznih kolaz i zanimljivih i komercijalnih, ali koga to zanima..., ajd cisto reda radi, jedna slika sa najmanjim do sad i jedna sa najvecim...
Moze i jedna dok spava i ceka da ga uposlim, Paviljoni rodjaci, zesce zajeban kraj... ;D