Unapred hvala na odgovorima, i izvinite ako sam postavio temu koja vec postoji

Moderator: Dragomir
Motor je od 66 kilovata. Buka je velika samo pri malim obrtajima tu do 2000, a posle radi fino. Mozda sam i ja malo preterao sa opisivanjem, ali ipak je dosta bucan. Prosle godine sam mu menjao nosac motora, i malo se stisao. Ne znam da li je to normalno sto je toliko bucan?skolioza piše:koliko kilovata je motor?to za buku mi nije jasno uopste osim ako jaci gas ne podrazmeva od 3-4000 obrtaja.Da li si imao prilike da procenis da li buka ima veze obrtajima u smislu ako auto stoji i ti nabijas obrtaje lagano jel se javlja ta buka ili samo u voznji?
Polazi on iz mesta na ravnici i bez gasa, ali kada su u njemu maksimalno 2 coveka, a sve preko toga mora sa gasomNesa piše:Mora detaljno da se pregleda auto,on bez gasa krece i lako polazi iz mesta,a buka ti je od dotrajalog hidraulicnog nosaca motora..
Nosac motora je menjan prosle godine. A sto se tice kvacila, primetio sam da teze prima brzine. Jel moguce da zbog toga imam te probleme za polazenjem na uzbrdici?sasa_f1 piše:Kvacilo i nosac motora su ti u maleru...