Cadillac CTS-V, posebno ova Hennessey verzija. 6.2L supercharged V8 sa 700+ hp.

Pa zavisi koji paket opreme gledas kod fieste. Velika je razlika u kvalitetu plastike koji se stavlja u najeftinijoj fijesti i u titanijum verziji. Druga prica je sto je najskuplja fabija jeftinija od najskuplje fijeste ali najskuplja fijesta je bogatija od najskuplje fabije.Mene ponekad boli istina...Enterijer Fieste mk4 mi je lepsi nego u mk5. Brat sedeo u Fiestu mk5 zatim je seo u Fabiu i kaze da je dosta kvalitetnija plastika komandne table kod Fabie. Ja pogledam kad ono stvarno :shame:
Takve stvari ne mogu da oprostim Fordu. Izgleda da Nemci namerno zakidaju na plastici u Fordu da ne bi prestigo VW po ukupnom kvalitetu izrade...
Glavni menadzer (direktor) je taj koji odlucuje o tome da li ce i kakvi materijali, tehnologija, masine, ljudi da se koriste u procesu proizvodnje.Sto bi alfa bila ispravnija ako je covek bmw-a na celu? Pa isti ljudi rade u fabrici, iste materijale koriste, iste masine sklapaju kola.
Ovaj auto je "tukao" Audi R8 na Nurburgringu za 5 sekundi, a glavnog konkurenta BMW M5 za cak 14 sekundi.Taunus 17m piše:Citao sam uporedni test ovog i jos par evropskih automobila,koliko se secam jedina velika zamerka je bila upravljivost i stabilnost u krivinama.
Da li je to zaista tako ne mogu da tvrdim....
Ali bez spojenih štopki bolje da ni ne dolaze u evropu... to je glavni detaljTalladega_500 piše:A pazi sta Lincoln sprema (MKR). Na slici je koncept.
3.5L EcoBoost sa 415 hp.
M3 who???![]()
Uh hvala sto spomenuo Falcona. Fenomenalan automobil.DjomlaMRak piše: Prosto mastam samo linkl sa MKR i mKZ da dodje u juropu i josh falcona.
Lincoln kroz celu svoju istoriju nije ciljao na konkurenta nekom drugom vec je bio prica za sebe. I zato su bili veoma uspesni. To se, nazalost, menja.Markedjani piše:Ako je ovo oružje Lincolna protiv M3... onda ljudi u bmw-u mogu sasvim mirno da spavaju
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Jedino ako hoces da ucinis komsiju ljubomornim.Taunus 17m piše: I jos jedna ako ne znas sta je dobro kupi ono sto je skupo...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Nebi da idem dalje u off-topic, ali moram pitati: Sta je poenta otvaranje te druge teme kad ce opet biti zatvorena? Otvorite temu "USA vs Evropski Ford" i onda vam smeta sto se porede automobili na toj temi. :SMickey038 piše:Ne kazem da ne treba diskutovati o tome, ali treba se drzati teme ili otvarati drugu.