Neyna se koji je bolji ovaj sto se prodaje ili onaj iya...

Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
a jel se isplati ubacit neki manji motor, uradit atest za registraciju, pa poslije samo vratiš ovaj...van piše:http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... o_coswort/
Ja bih kupio ovo da nije bolesna registracija
Mene cale stalno tripuje da ako bi kupio bilo kakvog kabrioleta, da ce ga neko proseci nozem i pokrasti sve iz njega. Kontam ja pa ima logike, a onda ukapiram, sta ima koji **rac da se pati i sece krov 3 sata kada jednostavno moze da razbije staklo i uzme sta god hoce.RS_cabrio piše:911s [SK] piše:Nije samo to, najviše uglavnom što ne vole svi cabriolete, npr ja prvi, na kraju ispada da, ako izuzmemo one za qrčenje - cabria može da voli samo poseban tip ljudi.RS_cabrio piše:Mislim da su kupci skepticni za cabrio jer se tripuju da ulazi voda i da ne greje
Mozda je covek mislio na one hard top ili kako se vec zovu koji imaju i cvrsti krov. (bmw). nema razloga da seku krov, najlon je uzasno jak,lakse je da razbije staklo ili bravu,a jedino ako oce da ti naudi,ali ti sve jedno,moze i farbu da oguli,sto su meni pokusali da urade jos odavno.Mene cale stalno tripuje da ako bi kupio bilo kakvog kabrioleta, da ce ga neko proseci nozem i pokrasti sve iz njega. Kontam ja pa ima logike, a onda ukapiram, sta ima koji **rac da se pati i sece krov 3 sata kada jednostavno moze da razbije staklo i uzme sta god hoce.![]()
![]()
Ali to nije sve, onda mi je predlozio resenje: Da odsecem krov od obicnog pa da ga stavim na kabrioleta, pa leti da ga odsrafljujem i skidam. Dobro sam ga pogledao, i shvatio da je bio ozbiljan. Jeste da je imao svakakvih odvala, ali ova mi je bila najbolja
![]()
![]()