Poruka
od van » nedelja, 2. apr. 2017. u 10:10h
Поседујем исти примерак , само прва серија крај 98 годиште . Ја га возим 5 година , прешао сам 80 000 км. Имао је наводно 154 000 км на сату , ко зна колико стварно ,био је веома јефтин ( 1300 евра тада ) јер је имао неке проблеме . 80 000 касније , на мотору ми је цркао само термостат од 800 динара . Остало је било само редовна замена уља, филтера и једном свећица . Нисам ни велики сервису радио , што није за похвалу ни мало , али хоћу да кажем колико је мотор и ауто квалитетан и добар и у најјефтинијем примерку . Нисам имао ауто до сада који мање прави проблеме за то колико је плаћен и колико је уложено .
Мотор је углађен , лепо вуче на малим обртајима , и после 4500 полуди . Недостаје му мало обртног момента од 2000-3000 да би се носио са турбодизелима , али то је бензинац и мора да се искористи потенцијал његових 16 вентила ако хоћеш да вуче , а то је преко 4000 стиснеш гас да краја и не пусташ док не пређе 6000 , ауто полеће тада .
Мотор је као електор мотор , толико углађено вуче , не смета му када иде на 1200 обртаја вуче лако каросерију итд .
Не пати од паљења лампице грешке на командној табли , лер име да лудује , мада мени понекад обрнуто од тебе . Избациш из брзине , он диже обртаје док не стане . Оду некад сами и на 2500 обртаја . То је ради пре , више не .
Могу да ти окачим соисак свих интервенција на аутомобилу за ових 5 година , ако хоћеш да видиш шта све може да цркне . Сем термостата и стартера остало су све били делови који не остављају на путу када цркну .
И на крају да те лепо служи , како мој мене .