Od danas sam ponosni vlasnik novog Focusa karavana sa 1.0 Ecoboost motorom. Za sada ne mogu puno da kazem onjemu, ali u narednom peridu cu izneti mnogo, nadam se pozitivnih, komentara o njemu

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
A kada sam cuo koliko kosta u Grandu set radkapni i ja sam se zapitao kako lik dolazi do ovih koje su 100% jeftinije a kako on kaze nove originaldule0911 piše:Nadam se da isporuka nije fazon: cekaj da ih nadjem na nekom autu u gradu i odma' ih dobijam![]()
Jel auto fabricki dosao sa 205/55 gumom? Vidim da su zimske u toj dimenziji a cini mi se da sam video da im je veci profil, moguce da nije na svim motorima veci profil, ali mi se cini da sam na nekom video 205/60.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pa kako formiraju cene, jos malo pa ce u Grandu i Dobar dan da naplateSharpshooter piše:Osećam da su kapice, 500 din/kom.
Hvala, nedavno sam video uzivo onu Magnetic boju na Focusu i odusevio sam se... sada mi moja izgleda bezveze. Ja sam hteo nesto izmedju metalik sive i crne a nigde nisam imao da vidim boje uzivo. Jedino sam video ovu moju Lunar Sky i Tectonic silver i pobedila je Lunar Skyskolioza piše:Jako lepo pogotovo boja
Cestitam