Normalan lik nece ni uraditi ono sto je ovaj uradio niti bilo sta slicno,nego samo neka jadara.. Procenis ga na osnovu postupka..Markedjani piše:Sve same tabadžije...
I šta recimo izađe ti npr neki lik kao moj ortak koji je visok 188cm i ima 76kg (izuzetno mršav)... totalno bezopasno izgleda... čak štaviše izgleda vrlo ranjivo... osim činjenice da je crni pojas u kyokushin karateu i da odmalena trenira i da je faktički stena
Tu metlu bi ti nabio u usta pre nego što bi ti zamahnuo istom![]()
Ponavljam opet... nikad ne treba upadati sam u konflitke sa nekim... nikad ne znaš ko se nalazi u drugom autu
Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Chat (free talk)
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Dusane ti to nesto na moj racun? Sta sam ja sad nenormalan sto cu da se branim metlom? Oo
Zbog toga sam kako kazes jadara?
Pa dal' si normalan pitam se.....
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Dusan64
O boze,gde si se ti pronasao.. Normalan covek nece pokusavati da me pretekne onako na onakvom mestu i pritom me psovati sto se sklanjam da ne pogine budala... Nemam nista protiv tebe i tvoje metle.. 

- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
@Djomla: Nisam primetio da je Dusan imenovao tebe, pa nema potrebe za ovakvim recima. Zasto imas stalno potrebu da sebe istices u prvi plan bez iakakvog valjanog razloga?Dusane ti to nesto na moj racun? Sta sam ja sad nenormalan sto cu da se branim metlom? Oo
Ja se apsolutno slazem sa Markedjanijevom tvrdnjom. Nikad neznas ko je na 'drugoj strani'.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Djomla
Izvinjavam se pogresno sam skontao kontekst.Dusan64 piše:... Nemam nista protiv tebe i tvoje metle..
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Dusan64
Nema problema..
I ja,hladne glave.Mickey038 piše:Ja se apsolutno slazem sa Markedjanijevom tvrdnjom. Nikad neznas ko je na 'drugoj strani'.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
- Dusan64
Prvo Yaris,sad Prius...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
A šta ćeš ponjela ih slava da su No 1. pa se malo opustili, al đavo ne spava. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
U pitanju je neka patosnica koja zna da zaglavi papucicu za gas...Zar nije lakse da izda saopstenje svim vlasnicima da zamene patosnice nego da gube 2 milijarde dolara profita! :-|
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Iosis
- VIP
Ja mislim da nije patosnica, nego nešto u samom motoru da blokira pa tako da gas ostane ''stisnut''.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13964
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Sa Pruisom problem je u kocnicama.
Sa ostalim modelima problem je ceo gas koji se zaglavi u voznji, zato rade opoziv 9 miliona vozila u svetu. Toyota je znala za ovaj problem jos 2004. Ne samo da ga nisu popravili nego su nastavili da proizvode vozila sa takvim problemima sve dok ih drzava nije naterala da prestanu pre nekoliko sedmica.
Kompletan gas se treba zameniti.

Sa ostalim modelima problem je ceo gas koji se zaglavi u voznji, zato rade opoziv 9 miliona vozila u svetu. Toyota je znala za ovaj problem jos 2004. Ne samo da ga nisu popravili nego su nastavili da proizvode vozila sa takvim problemima sve dok ih drzava nije naterala da prestanu pre nekoliko sedmica.
Kompletan gas se treba zameniti.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Eo malo objasnjenja onima kojima nije jasno zasto je toliko bitno predstavljanje clanova!
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/v ... =7&t=15224
Pripazite s`kim trgujete.... i te fore ti meni uplati na racun i poslacu ti ja kes za taj deo u paketu za koji smo se menjali uz njegovu doplatu toooo siroko pojasno zaobidjite!!!
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/v ... =7&t=15224
Pripazite s`kim trgujete.... i te fore ti meni uplati na racun i poslacu ti ja kes za taj deo u paketu za koji smo se menjali uz njegovu doplatu toooo siroko pojasno zaobidjite!!!

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Sad sam sve procitao... Mislim da je neki klinac, zao mi je i njega i onih koji su mu slali stvari ili uplacivali pare...
Inace se potpuno slazem sa tobom, nikad ne treba ulaziti u takve price uplate na racun i slicno pogotovo ako je nov korisnik ! Ako je neko ko je tu vec duze i svi ga znaju, to je vec drugo.
Inace se potpuno slazem sa tobom, nikad ne treba ulaziti u takve price uplate na racun i slicno pogotovo ako je nov korisnik ! Ako je neko ko je tu vec duze i svi ga znaju, to je vec drugo.
Fiesta!!
- Djomla
@dulle mislis ako je neko kome znash gde mu je zvono na vratima da svratis
P.s.
Ovo je strashno, ja nisam bas skapirao, jel lik na kraju priznao da je on pravio prevare?
Posto citam citam citam psuje vredja i onda se izvinjava?
Btw oce neko da mi uplati 30 evra na racun, ja mu posaljem bently
( al poster
) )
Zezam se naravno

P.s.
Ovo je strashno, ja nisam bas skapirao, jel lik na kraju priznao da je on pravio prevare?
Posto citam citam citam psuje vredja i onda se izvinjava?
Btw oce neko da mi uplati 30 evra na racun, ja mu posaljem bently

Zezam se naravno

///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
ma nema ovaj para da im vrati a robu je prodao u roku od odma,izgazice ga samo posteno ali dzabe jer su ovakvi ljudi nepopravljivi,onda ce ovaj da vara druge da bi ovima vratio pare pa opet batine i tako u krug dok ga ne zatvore ili dok ga neko ne ubije
rust is not a crime
- Dusan64
Znas kad bi priznao..nikad! 

- Djomla
Tesko da ce neko da ga ubije, takvi smradovi uglavnom najbolje prodju. .....Boris88 piše:ma nema ovaj para da im vrati a robu je prodao u roku od odma,izgazice ga samo posteno ali dzabe jer su ovakvi ljudi nepopravljivi,onda ce ovaj da vara druge da bi ovima vratio pare pa opet batine i tako u krug dok ga ne zatvore ili dok ga neko ne ubije
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13964
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Mislim da imamo pobednika u izboru najruznijeg vozila ikada napravljenog - 2011 Nissan Juke.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Iosis
- VIP
E sad me više Nissan ne može ničim iznenadit, mislio da je Micra vrh rugobe, ali ovo je još gore. :rolleyes:
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
- Iosis
- VIP
U kojoj je ovo klasi? Još ne mogu da vjerujem da neko može onakvu rugobu napravit, a još gore će biti onaj ko ga kupi. :-| Kakav kičeraj...
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
svaka roba ima svoga kupca. A kupac ovog modela verovatno nece gledati dizajn vec nesto drugo (cenu, kvalitet izrade, snaga motora...)
Cinjenica je da je ruzan iako o ukusima ne vredi raspravljati, verujem da vecina ima slicno misljenje.
I da, pravo ime treba da bude Nissan JOKE
Cinjenica je da je ruzan iako o ukusima ne vredi raspravljati, verujem da vecina ima slicno misljenje.
I da, pravo ime treba da bude Nissan JOKE

Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt: