Pozdrav,
Evo ga i prvi problem sa Focus-om

Kao sto naslov kaze, desava mi se da u gradskoj voznji, kada stanem na semafor i izbacim auto iz brzine, obrtaji motora padnu za nekih 50-100 obrtaja, zadrzi se tako sekund i vrati se u normalu. Ovo se ne desava svaki put vec, otprilike na svakih 10-15 "beogradskih" semafora. Pored toga primetio sam da auto nekada vuce dobro, nekad malo losije. Od pre neki dan mi se desilo da je par puta u toku voznje "secnuo" na trenutak pri ubrzanju, na nekih 2000-2500 obrtaja izmedju 3. i 4. brzine. Na bord-u nije izbacio nikakvu gresku. Inace, lepo radi na leru, nema nekih oscilacija ili treskanja. Mali servis je uradjen pre oko 2000km i tad je zamenjen filter za gorivo. Auto nije vozen na rezervi. Gorivo sipam samo na MOL-u, obican eurodiesel (bez aditiva).
U pitanju je Focus 2007. godiste, 1.6tdci sa 110ks.
Negde na forumima sam iskopao da je moguce da problem pravi regulator pritiska goriva. Da li je neko imao slican problem i da li je zaista moguce da problem pravi taj regulator? Svakako cu voziti auto na dijagnostiku, ali me zanima unapred sta moze biti, pa da se spremim ako bude neka "fina" cena dela
Pozdrav...