Evo i slike

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Koliko si siguran u ovo i da li na ovo mogu da se oslonim ako krenu da me cimaju obzirom da je u petak lik hteo da me salje na vandredni tehnicki i skida mi tablice zbog folija911s [SK] piše: Kazna je 5000 dinara, odredjena po članu 333. ZOBS-a, a po članu 246. stavovima 1 i 2.
HAHAHAHA!! Da zaslepi nekog tamna folija? Ma daj molim te.mbole piše:Recimo zbog:
"Stepen refleksije stakala na vozilu ne sme prelaziti 15% kako ne bi došlo do zaslepljivanja drugih učesnika u saobraćaju."
Član 246.Nedeljkovic piše:Koliko si siguran u ovo i da li na ovo mogu da se oslonim ako krenu da me cimaju obzirom da je u petak lik hteo da me salje na vandredni tehnicki i skida mi tablice zbog folija911s [SK] piše: Kazna je 5000 dinara, odredjena po članu 333. ZOBS-a, a po članu 246. stavovima 1 i 2.
Član 333.Vozilo u saobraćaju na putu mora da ispunjava propisane tehničke uslove, tehničke propise i da bude tehnički ispravno.
Vozilo je tehnički ispravno ako ima ispravne sve propisane uređaje i opremu i ako zadovoljava sve tehničke normative za vozilo.
Vozilo koje ima folije na staklima, a nema atest, smatra se neispravnim vozilom. Isto kao i neatestiran plin i neispravne sijalice. Ćelave gume su takodje neispravno vozilo, ali je za njih druga kazna.Novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kazniće se za prekršaj lice koji postupi suprotno odredbama iz sledećih članova ovog zakona:
...
95) člana 246. stav 1, osim u pogledu uređaja za zaustavljanje, za upravljanje, pneumatika, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, tahografa i graničnika brzine
Van piše: ...за све те буђаве фордове