Stim sto sam u aziji mada to nema nikakve veze ranije mi se to nikada nije desavalo ili barem nisam primetio.
Mozda mi i sada nesto pokazuje kada citam postove ali kada odgovorim onda se menja

Postimage ima zgodan plug-in koji se prilicno lako integrise sa phpbb-om.Markedjani piše:ne može ljubi te deda, sirotinjski smo mi klub da imamo dovoljno jak hosting za postavljanje slika direkt na forum.
QFT... 'Oćemo javnu opkladu da to neće baš tako da bude?mbole piše:Ako nista drugo, lakse je onima koji se ne snalaze, a i modulatori imaju manje posla.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Juce sam opelbrki objasnjavao 10min kako da okaci slike.BojanM piše:QFT... 'Oćemo javnu opkladu da to neće baš tako da bude?mbole piše:Ako nista drugo, lakse je onima koji se ne snalaze, a i modulatori imaju manje posla.![]()
Prvo pitanje "kako vam se koristi ovaj image upload" ili "kako se postavljaju slike na forum" znači da 'modulatori' imaju isto posla kao i ranije, a da se oni koji se nisu snalazili ranije i dalje ne snalaze, pa cela izjava pada u vodu.![]()
Rok opklade do prvog skupa u BGD, ko izgubi plaća pivo i sebi i drugome.
'81 Ford Taunus 1.6 L
Slikaj se...... to je prevod koji je zakucan na PostImage-u. Tražili ste, gledajte.mbole piše:Samo promenite ovo "dodaj sliku u objavu" u nesto razumljivije tipa "dodaj sliku u poruku"
Daj bože.M.M.L. piše:Juce sam opelbrki objasnjavao 10min kako da okaci slike.
Cenim da bi se sada i sam snasao, malo je intuitivnije