ESKORT 1.6D NECE DA PALI
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: petak, 5. feb. 2010. u 15:24h
ESKORT 1.6D NECE DA PALI
IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM....MOJ FORD NECE DA PALI!ZAMENJENA MU JE GLAVA,KARIKE,VENTILI,,BOSCH PUMPA SERVISIRANA,DIZNE NOVE,GREJACI,ANASER SREDJEN,NOV AKUMULATOR,I NECE DAPALI...TJ.NEMA PRAVILA KAD PALI...STA LI TO MOZE BITI? :-( :-(
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: ESKORT 1.6D NECE DA PALI
Kolika je kompresija? Grejaci su zamenjeni ali jel sigurno svi rade? Jel si probao 2 puta da grejes pa da palis?
I da nemoj da pises velikim slovima, smatra se da vices.
I da nemoj da pises velikim slovima, smatra se da vices.
Fiesta!!
-
izvinjavam se za velika slova ostao mi kaps lock upaljen...kompresija mu je odlicna,tako kaze majstor,a i svi grejaci rade...nekad upali na prvo grejanje,nekad na drugo,a nekad nece uopste...bez obzira da li je vruc ili hladan...majstor kaze da nema mehanickog kvara a i dalje nema pravila kad ceda upalli.....sumnjamo po malo na bosch pumpu,ali ne znam :-(
- dule0911
-
-
jel se on nalazi negde na vidno mesto na pumpi?ili?
- dule0911
-
Nije mi tu auto da slikam, kad dodje cale od doktora kuci slikacu (imamo isti motor). Bas pre neki dan mi je umro u sred voznje i nije hteo da upali, cacnuo sam kabl malo i sve je ok, tako da u mom slucaju tu gubi kontakt. Moguce da je slicno kod tebe mada ako ti se nije dosad nikad ugasio u toku voznje, sumnjam da je to.
Rekao si da je anlaser servisiran, jel normalno vrti? Mozda nema dovoljno snage.
Rekao si da je anlaser servisiran, jel normalno vrti? Mozda nema dovoljno snage.
Fiesta!!
-
pa znas kako kad je pun akumulator on odmah upali...a nekad kad je pun cas vergla lepo cas kao da nema struju kao da je negde gubi....majstor mi rece daga pregleda elektricar jer je moguckvar u struji negde...a ako nije to onda je pumpa...ali tako vec god dana se vucem od elektricara do mehanicara poludeo sam vise