Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Au koja losa prica. Ali, realno, treba ga pustiti da sam snosi posledice, kakve god one bile (sto gore to bolje , jer se opametiti nece). To sto si hteo da se podmetnes umesto njega, bila bi ti velika greska.
- skolioza
- Poruka: 1511
- Član foruma od: nedelja, 24. maj 2015. u 18:26h
nisam hteo nego svi se znamo i taj lik zna za njegovu situaciju i kao aj kad dodju panduri recicemo da smo se dogovorili damo njima neki dinar sto su dolazili i to je to
jer kad bi njega videli odmah bi ga zatvorili,covek nije mogao da stoji u mestu 2 sekunde
jer kad bi njega videli odmah bi ga zatvorili,covek nije mogao da stoji u mestu 2 sekunde
Ford Mondeo 2.0 tdci 110kw/150hp 2015god dizel automatik (2021-....)
Kia Sportage 1.6 97kw/132hp 2018god benzinjara (2020-2021)
Kia Cee'd 1.4 73kw/100hp 2015god benzinjara (2017-2020)
Ford Focus 1.8tddi 66kw/110hp 2001god dizel(2015-2017)
- mbole
- Poruka: 14947
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
U slučaju da se sutra isto tako napije i unakazi nekog tebi bliskog da li bi opet imao empatije za njega? Nije poenta "šta bi bilo kad bi bilo", poenta je da svaki život jednako vredi nebitno da li se znate ili ne.
Kako kaže stara narodna "ako je neko lud, ne budi mu drug".
Sa pijanim odnosno sa budalom se ne bih nikad dogovarao. Da ne prodjem kao što su mnoge dobrice tako prošle što nisu bili krivi a eto hteli da izadju u susret budali koja ih je udarila, pa im koji sat kasnije milicija kucala na vrata da ih pita zašto su napravili udes i pobegli. Nadje se i koji svedok da potvrdi da je bilo tako...
Kako kaže stara narodna "ako je neko lud, ne budi mu drug".
Sa pijanim odnosno sa budalom se ne bih nikad dogovarao. Da ne prodjem kao što su mnoge dobrice tako prošle što nisu bili krivi a eto hteli da izadju u susret budali koja ih je udarila, pa im koji sat kasnije milicija kucala na vrata da ih pita zašto su napravili udes i pobegli. Nadje se i koji svedok da potvrdi da je bilo tako...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Јел сам добро схватио ? Дечко има пробну дозволу , вози у 0:30 по ноћи , пијан је , има још прекршаја . Па која је понета те пробне дозволе . Треб да му кажу хвала што сте покушали , били сте на проби, нисте за вожњу , хвала и довиђења до наредног живота , пошто у овом не можете да имате возачку дозволу .
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Neki veoma fin momak.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- skolioza
Tako je-decko od 32 godine koji ima problem sa alkoholom koji ne zna ni trezan da vozi kako treba..za ovih godinu dve slupao se desetak puta-srecom nikad nikog nije povredio
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ništa me ne čudi što je i dalje u saobraćaju. Kad na ulici šetaju slobodno likovi koji su njegovih godina a iza sebe imaju po nekoliko desetina krivičnih prijava od kojih su za neka i osudjeni...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Дечко од 32 године . То није дечко , то је матори коњ, који ће да покупи неког уместо тих врата и ретровизора .
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8304
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Njega treba prvo u neku dobru zdravstvenu ustanovu uputiti a posle i u zatvor, jer je opasan za sve u svojoj okolini.
@ skolioza
Tvoja dobrota prelazi u ludost, da ti podmećeš svoja ledja zbog idiota? Ko ga šiša nek ispašta i nek plaća kada je takav.
@ skolioza
Tvoja dobrota prelazi u ludost, da ti podmećeš svoja ledja zbog idiota? Ko ga šiša nek ispašta i nek plaća kada je takav.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Jedno čukanje na svakih 5-6 nedelja? Bez namere da lažno morališem - najbolja stvar koja u datoj situaciji može da se uradi, i to čiste savesti, je pomoći čoveku da ostane bez dozvole na duže vreme, radi opšte bezbednosti... a zatim i da počne da se leči od alkoholne zavisnosti. Sve drugo ne vodi ničemu dobrom.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- skolioza
Ma..ja njegovu zenu znam duze od njega igrom slucaja radimo zajedno pa eto,u sustini ja sam drugar ili prijatelj njegove zene vise nego njegov..meni se cini da je to nesto porodicno posto su mu takav i brat rodjeni i otac..samo ova dvojca ne voze uopste..ja sam mislio da ce se opametiti kad je udario u auto na semaforu pijan i jedno vreme nije pio uopste ali eto..sto bi rekli-tesko zabu u vodu naterati..muke su to sa zavisnicima
elem decko koji je zvao policiju sinoc ga je postedeo,da li se napravio lud ili je sta jos nisam saznao..nije policija nista zavodila-bio je jutros kod njega i platice mu moj kolega svu stetu i popravku i to je to..verujem da se ovaj put provukao zbog mene i zbog jos jednog kolege koji je dosao posle mene tu jer sam ja sinoc krenuo za njim kad je pobegao pa sam zvao nekog da dodje tamo da ne ostane sam taj decko da ceka policiju..mozda je video u nama garanciju da ga nece izjebati za pare za stetu i tako je i bilo..
elem decko koji je zvao policiju sinoc ga je postedeo,da li se napravio lud ili je sta jos nisam saznao..nije policija nista zavodila-bio je jutros kod njega i platice mu moj kolega svu stetu i popravku i to je to..verujem da se ovaj put provukao zbog mene i zbog jos jednog kolege koji je dosao posle mene tu jer sam ja sinoc krenuo za njim kad je pobegao pa sam zvao nekog da dodje tamo da ne ostane sam taj decko da ceka policiju..mozda je video u nama garanciju da ga nece izjebati za pare za stetu i tako je i bilo..
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Sa probnom vozackom dozvolom za 2-3 meseca vec 2. cukanje, cesanje (nebitno sta), u pijanom stanju.. Ja bih oduzimao dozvolu i trajno zabranio polaganje jer takvom stvarno nije mesto za volanom.
Inace, nisi trebao da se nudis da ga zastitis, da napravite kao da nije on vozio. Veeeeelika greska bi ti to bila..
Inace, nisi trebao da se nudis da ga zastitis, da napravite kao da nije on vozio. Veeeeelika greska bi ti to bila..
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- skolioza
Shvatio sam ja to i sinoc..videcu nas dvoje troje da sednemo sa njim malo da popricamo tj mi da pricamo a on da nas saslusa ako moze i hoce a ako nece sta da se radi
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Imaj u vidu da ćeš time što mu pomazeš i vadiš možda imati nekog na duši za koji mesec ili godinu...

-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Koji tenkre... dozivotno zabraniti upravljanje motornim vozilom i debelo novcano kazniti za prouzrokovanu stetu. Taj je opasan za sve (svoj zivot ocigledno ne ceni dovoljno). Za takve nemam trunke saosecanja.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Neće se taj opametiti, možeš ti sa njim pričati koliko hoćeš.
Mamin ujak je u posljdnjih 4-5 godina slupao 5 auta, između totalki imao je po nekoliko izletanja s puta. Jednom se isprevrto. Srećom nije nikoga ubio niti teže povrjedio. Još veća sreća što nije imao sudar s nekim, samo izleti s puta, jer vozi kao manijak, a nikada nije trjezan. Kad kod sam bio kod njega uvjek je pod dozom.
Po meni je gori njegov sin što mu iz Italije pošalje pare za auto. Ne kupuje skupa auta, sve su to auta vrjednosti 500-1000€...
Posljednja dva mu nisu trajala ni po 3 mjeseca.
Ako to nije dovoljno da se spametuješ onda ne znam šta treba da uradi.
Mamin ujak je u posljdnjih 4-5 godina slupao 5 auta, između totalki imao je po nekoliko izletanja s puta. Jednom se isprevrto. Srećom nije nikoga ubio niti teže povrjedio. Još veća sreća što nije imao sudar s nekim, samo izleti s puta, jer vozi kao manijak, a nikada nije trjezan. Kad kod sam bio kod njega uvjek je pod dozom.
Po meni je gori njegov sin što mu iz Italije pošalje pare za auto. Ne kupuje skupa auta, sve su to auta vrjednosti 500-1000€...
Posljednja dva mu nisu trajala ni po 3 mjeseca.
Ako to nije dovoljno da se spametuješ onda ne znam šta treba da uradi.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- nikola
- Poruka: 477
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h
Juče je u centru (potez Karađorđev park - Slavija - Terazije), policijsko vozilo pratilo moju suprugu, sa namerom da joj love greške/prekršaje u vožnji. Ona ih je uredno videla da voze iza nje, ali nije znala njihovu nameru. Kada su stigli na Slaviju, tu je bio kolaps, jer su se pokvarili tramvaji. 4 ili 5 saobraćajaca je regulisalo saobraćaj u kružnom toku. Kaže da je bio totalni haos. Na izlasku iz kružnog toka i ulasku u Kralja Milana, saobraćajac je nju i još nekoliko vozila propustio (pri čemu je pešacima, svojim položajem tela i ruku, davao znak da im je zabranjen prelazak ulice Kralja Milana). Sledeća raskrnica, na kojoj je obeležen pešački prelaz je bez semafora i to je jedina raskrsnica bez semafora na potezu od Slavije do Terazija. Neposredno pre rasksnice sa Kneza Miloša, panduri pale rotaciju i zaustavljaju je, pokazujući da se zaustavi u žutoj traci. Ona staje, prilazi pandur koji je bio na suvozačevom mestu u policijskom autu. Pita je zbog čega nije propustila pešaka na pešačkom, u prethodnoj raskrsnici? Ona kaže da je prethodna raskrsnica (rasksrnica sa Resavskom) sa semaforom i pita da li je optužuju da je prošla na crveno svetlo (jer ukoliko nije propustila pešaka, to znači da je on imao zeleno, a ona crveno). Pandur joj kaže... ne na toj, nego na prethodnoj raskrsnici. Ona kaže da je prethodna raskrsnica sa ulicom Svetozara Markovića i da je takođe regulisana semaforom i ponavlja pitanje da li je optužuju da je prošla na crveno? Pandur odgovara da ne misli na tu rasksrnicu, već na prethodnu. Ona pita na koju tačno rasksrnicu misli, na šta ne dobija odgovor. Potom, pandur uzima dokumenta, obilazi auto, proverava nalepnicu na šoferci i kreće da joj slika auto sa svih strana. Ona pita u čemu je problem i šta se događa? Pandur joj kaže kako je napravila prekršaj jer nije propustila pešaka na pešačkom. Ona ponavlja pitanje, na kojoj raskrsnici, ali joj pandur ne odgovara, već odlazi u policijski auto. Sa suprugom u autu je bio kolega sa posla i ona ga je pitala da li je na bilo kojoj raskrsnici video pešaka koji ima nameru da pređe pešački, a da ga ona nije propustila ili još gore, da je pešak bio na pešačkom i da ga ona nije propustila. Kolega joj kaže da nije nigde primetio pešaka koji čeka ili pokušava da pređe ulicu. Nakon nekoliko minuta, do auta dolazi drugi pandur (koji je vozio policijsko vozilo) i daje joj da potpiše zapisnik o prekršaju. Ona kreće da se svađa sa njima i traži da joj objasne gde je napravila pomenuti prekršaj. Na to joj pandur kaže da je sve dokumentovano na digitalnom aparatu i da će dobiti poziv od sudije za prekršaje. Pitala je joj pokažu snimak, ali se pandur okreće i odlazi, uz komentar da nije u obaavezi da potpiše zapisnik i da on već zna da ona i ne bi potpisala. U trenutku je htela da izađe i krene da se objani sa njima, ali se setila da po zakonu ne sme da napusti vozilo bez odobrenja ili naredbe policajca, pa bi joj to samo pogoršalo situaciju.
U prijavi su joj napisali da na pešačkom (raksrnica Kralja Milana i Kralja Milutina) nije propsutila pešaka tako da ga je primorala da promeni svoju putanju tokom započetog prelaska pešačkog prelaza. Sve mi je ovo sumnjivo, jer policajac na pitanje na kojoj je raksrsnici napravila prekršaj, nije davao precizan odgovor (veroatno je posle u autu na telefonu pogledao kako se ulice zovu i izmislio mesto prekršaja). Ona tvrdi da nije toliko luda da ne vidi čoveka koji je na sred pešačkog i da su izmislili celu situaciju. Da, pandur koji joj je doneo zapisnik, odmah joj je rekao da čim dobije poziv, ide u Rakovicu da zaključi sporazum.
Videćemo šta će biti kada stigne poziv od sudije za prekršaje i živo me zanima da li će dostaviti foto dokaze (čisto sumnjam). U slučaju da ne dostave bilo kakve dokaze, situacija će biti teža, jer bi ukoliko bi i htela da istera pravdu, na sudu to bilo "njena reč protiv reči policajca". Ona ima svedoka, ali i njih su dvojica.
Nekako mi se sve ovo čini kao izrežiran scenario - panduri dobili zadatak da pune budžet.
U prijavi su joj napisali da na pešačkom (raksrnica Kralja Milana i Kralja Milutina) nije propsutila pešaka tako da ga je primorala da promeni svoju putanju tokom započetog prelaska pešačkog prelaza. Sve mi je ovo sumnjivo, jer policajac na pitanje na kojoj je raksrsnici napravila prekršaj, nije davao precizan odgovor (veroatno je posle u autu na telefonu pogledao kako se ulice zovu i izmislio mesto prekršaja). Ona tvrdi da nije toliko luda da ne vidi čoveka koji je na sred pešačkog i da su izmislili celu situaciju. Da, pandur koji joj je doneo zapisnik, odmah joj je rekao da čim dobije poziv, ide u Rakovicu da zaključi sporazum.
Videćemo šta će biti kada stigne poziv od sudije za prekršaje i živo me zanima da li će dostaviti foto dokaze (čisto sumnjam). U slučaju da ne dostave bilo kakve dokaze, situacija će biti teža, jer bi ukoliko bi i htela da istera pravdu, na sudu to bilo "njena reč protiv reči policajca". Ona ima svedoka, ali i njih su dvojica.
Nekako mi se sve ovo čini kao izrežiran scenario - panduri dobili zadatak da pune budžet.
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ja bih isao na sud.
Mene su jednom stigli od pozadi i zaustavili, rekli mi da sam tipa 3-4km unazad na jednoj raskrsnici prosao na crveno, i hteo da mi pise to. Samo sam rekao pisi slobodno, imam kameru koja je zabelezila pa cemo da idemo moja rec protiv vase sa sve video dokazom. Samo mi je vratio dokumenta i kao aj bezi.
Mene su jednom stigli od pozadi i zaustavili, rekli mi da sam tipa 3-4km unazad na jednoj raskrsnici prosao na crveno, i hteo da mi pise to. Samo sam rekao pisi slobodno, imam kameru koja je zabelezila pa cemo da idemo moja rec protiv vase sa sve video dokazom. Samo mi je vratio dokumenta i kao aj bezi.
- nikola
Ja se isto nešto mislim da bi trebalo ići na sud (iako to može mnogo više da je košta, nego sporazum o priznanju). Ovo je ona situacija kada te na pravdi Boga, bez ikakve krivice, službeno lice nabedi da si napravio prekršaj. Lično, bez razmišljanja bih išao na varijantu suda, bez priznanja krivice, ali naravno, ona će da odluči šta će i kako će.
Da... kao napomenu su napisali da su joj i prljave tablice. Ja odem sinoć do auta i ok, auto nije čist (zbog vremenskih uslova ovih dana, skoro da niko ni ne vozi čist auto), ali tablice se vrlo jasno i lepo vide i nisu ni približno prljave da se može reći da u saobraćaju nije moguće videti oznake na njima. To mi tek govori da je njena verzija priča 100% tačna i da su panduri prosto izmislili sve.
Da... kao napomenu su napisali da su joj i prljave tablice. Ja odem sinoć do auta i ok, auto nije čist (zbog vremenskih uslova ovih dana, skoro da niko ni ne vozi čist auto), ali tablice se vrlo jasno i lepo vide i nisu ni približno prljave da se može reći da u saobraćaju nije moguće videti oznake na njima. To mi tek govori da je njena verzija priča 100% tačna i da su panduri prosto izmislili sve.
- skolioza
Samo da prijavim da je onaj moj kolega slepac prosao sa 200 eura bez ikakvih prijava i slicno,dao liku za stetu i kraj price
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8304
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Nikome ne želim zlo, ali je šteta što je prošao bez kazne.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- novi81
- Poruka: 661
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2013. u 15:36h
Zanimljivo koliko idioti imaju sreće u životu
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Ozbiljno razmisljam da ugradim kameru upravo zvog ovakvih stvari.sasa_f1 piše:Ja bih isao na sud.
Послато са Lenovo K10a40 уз помоћ Тапатока
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- nikola
Mi i imamo kameru, ali moja žena neće da je koristi. Par puta smo se ozbiljno posvađali oko toga, jer je ona ubeđena da sam kupio kameru kako bih mogao da pregledam snimke njene vožnje (pošto joj stalno prigovaram da ne ume da izbegne rupu, štahtu, da bi trebalo da uspori pred ležećeg policajca a ne da leti preko njega)... ženski tripovi. I sinoć mi kaže: "dođe mi da od sada stavljam kameru". Ja joj kažem... "e sad ti ja ne dam". Kad sam te terao, bilo je da te teram iz svojih nekih hirova, a ne zbog kojekakvih budala na koje je moguće naleteti u saobraćaju.