podrzavam te u potpunosti

... nego ako vec treba da se cuva ekologija i ako to zelimo, i ako su tamo neki inzenjeri i drugi strucni ljudi konstruisali dpf zbog ekoloskog razloga, koji i nije bas ekoloski. Jer ne bi bilo logicnije da nam to sto vise olaksaju i ucine pristupacnim, pa da cuvamo ekologiju, a ne da nov dpf kosta skoro ko pola auta

a samo odrzavanje pdf-a je gomila pizdarija .. koje samo moze da zadaje glavobolju ... na internetu moze da se procita gomila i gomila tekstova o problemima koje je ovaj glupi izum napravio, ceo svet se zali na taj dpf ne samo za ford vec i opel, alfa ... ali i dalje se on ugradjuje i zakonski je obavezan u nekim drzavama... i zato se nadam da to nikada nece biti u Srbiji... i valjda ce naci neki bolji nacin koji nece toliko ni stetiti samom autu...
Verovatno neko ima veliku korist od toga, jer kako je moguce da ta jedna glupa gvozdjurija kosta 2000 evra... a za taj iznos mozete uzeti na primer 7 frizidera, ili masina sa sudje, televizora

.. pa jbt sta on ima u sebi.. zlato?
Ja bi to tako rado da izbacim napolje.. i moram da priznam da me i jeste strah.. pa eventualno bi i ostavio egr i katalizator, mada vidim da ovde vecina sve to vadi napolje.. ali priznajem da su me u grandu poprilicno preplasili vezano za vadjenje istog... bio sam na pregledu U grand Motors i govorili su mi, kako ces posle prodati auto, ko ce ga uzeti kad vide da si sve to vadio napolje, kako ces registrovati kad dodje zakon da je dpf obavezan, da njihova dijagnostika nece moci da ucita dobro auto, nece moci naci greske ako bude problema, da kad softverski se to radi da se menja mapa na neki stariji auto.. svasta su mi to napricali nasao sam i link na kome pise slicno sto su mi i oni rekli
http://www.dpf.rs/dpf-filter-za-i-protiv/