Ja nisam ispitivao anlaser samo su mi dizne pregledane i sad ne trese uopšte pri paljenju (jedna prelivala), ali i dalje teško upalim samo to prvo paljenje uz verglanje+beli dim. Možda ću i ja majstora da zovem i pregleda anlaser

Moderator: Dragomir
sad vozis bez radia?daki_st piše:Ja sam resio problem sa paljenjem. tj nije bio nikakav problem sa paljenjem, nego je radio bio neisparavn i on je izvlacio stuju skinuo radio napunio akumulator i sada nemam nikakav problem
Definitivno grejaci...dakiva piše:Da ne otvaram drugu temu, jer je stvar ista, a motor malo drugaciji.
Juce sam isao da proverim akumulator i rekose mi da je dobar, a "problem" se manifestuje tako sto malo duze vergla kad palim auto, odkad se temperatura spustila. Upali on iz prve, ali znam da moze to i bolje. Ona fora sa dva grejanja mi zavrsava posao i tada pali na zub, ali sa jednim grejanjem je situacija losija. Znam da je negde pisano, ali ne mogu da pronadjem. Da li da prvo menjam grejace ili da idem do elektricara da vidimo anlaser?
Evo kako je moj palio na -11 sa jednim grejanjem :Vlada pop piše:Da li je ovo normalno paljenje na -8 C za moj auto ili bi trebalo da bude bolje.
Iskreno ne bih se zabrinjavao oko ovoga, blago produzeno ali rekao bih razumljivo, steze se i nafta lagano, ako ne produzi drasticno na recimo -15 onda pevaj.Vlada pop piše:Da li je ovo normalno paljenje na -8 C za moj auto ili bi trebalo da bude bolje.