Zujanje benzinske pumpe u rezervoaru
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 48
- Član foruma od: sreda, 11. mar. 2015. u 21:06h
Zujanje benzinske pumpe u rezervoaru
Upitanju je fiesta 92 godiste 1.3 benzinac.. Ako moze neko da mi kaze koliko je opasno zujanje pumpe u rezervoaru jel to sigurno za voznju ili mora se odmah menjati? Jer mi se to danas desilo pa ne bih bas da rizikujem svoj zivot.. Pre toga sam imao problem sa pokazivacem,ali nikad nije zujala radila je normalno do danas.. Pa me zanima jer se to moze nekako popraviti ili mora se menjati.. Hvala unapred
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
Re: Zujanje benzinske pumpe u rezervoaru
nije opasno, bez brige... uvek treba da zazuji kad das kontakt, pa nakon sekundu, dve prestane i onda palis... zuji ona i tokom voznje, mada se to i od buke motora necuje... ako je bas mnogo pocela da zuji, mozda je vreme za novu...
-
- Poruka: 48
- Član foruma od: sreda, 11. mar. 2015. u 21:06h
Ona i jeste pre na kontaktu zazuji malo i cim upalis ona stane,a sada zuji konstanto istom jacinom. Mada je pre nikad nisam cuo sem na kontaktu,pa rekoh da pitam iskusnije od mene. H
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Једино што може да се деси је да цркне и да те остави ауто негде .
- FF2004B
- Poruka: 55
- Član foruma od: četvrtak, 12. nov. 2015. u 13:57h
Imao sam ja problem na fiesti '98 sa benz. pumpom izgoreo mi džek na pumpi mada se kod mene nije čulo zujanje. A razlog je bila prljavština u rezervoaru zbog držanja auta stalno na rezervi.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
- mbole
- Poruka: 14906
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Kakve veze ima kolicina prljavstine u rezervoaru sa tim dal ti je rezervoar pun ili prazan?
Djak pesak