Da farovi su malo zatamnjeni, takav je bio kad sam ga kupio.Mislim da sem toga ima osnovni paket opreme.
Uzeo sam ga 2014. u Šapcu na auto placu po preporuci prijatelja od prijatelja koji je vlasnik placa.Po papirima izgleda da ga je od 2016-2013 vozio neki stariji Italijan i da je prvi vlasnik. E sad ko ga je vozio 2013/14 se ne vidi iz papira, kilometraža na kupovini je bila 149000 km. Zadovoljan sam, dobro je očuvan, izgledao je tada skoro kao nov.
Nisam imao puno ulaganja do sad, veliki servis na kupovini, prednji diskovi i pločice, silan blok, i danas ležaj na prednjem točku, to je sve što me je koštao do sad. Ugradio sam zeder, mada čujem da nije baš interesantan lopovima.
Što se tiče snage nije nešto jak ali ja ga koristim za porodičnu vožnju po gradu i do Grčke i za to je sasvim ok. Tih je i udoban, jedini nedostatak je što se osaća ustajao vazduh uvek kad upalim klimu od kada sam ga kupio i to ne umem da iskorenim, ali ima vremena, konsultovaćemo se oko toga
Da pričam o motoru ili nekim tehničkim detaljima nema svrhe, svi vi Forumaši to znate dosta bolje od mene

.
Za sada toliko , slike kačim uskoro...