Nisam merio od čepa do čepa, a bord kaže od 8,2 do 10.8 po gradu na kratke relacije.
Izvinjavam se, biću pažljiviji

Oko 10 i meni troši zimi po gradu sa 115 ks
Da. Pa bilo bi mnogo da imam i običnog pored ST-a.Toothless piše:@Sharpshooter: Jel' si ti za tog ST-a pričao da nemaš problem sa prokišnjavanjem prskalica?
Msm da je i ovde wow efekat prisutan tako da ono... za kola extra cooldule0911 piše:Sedni u Mondea mk3 sa Sony ozvucenjem pa ces cuti o cemu pricam.Baseva ima, ali ostatak spektra je mrsav u odnosu na ono u Mondeu.
vecina i ja medju njima smo shvatili sta zelis da kazes i lepo razumeli. postoji problem sa vodom, to neosporava niko. kod onih koji cesce voze, voda se manje zadrzava i ne manifestuje se problem, kod onih sto slabije voze, problem je izrazeniji... shvatili smo da si namazao silikonom prskalice, i da si stavio poklopac od volvoa i resio problem.. jedino ti sam sebe i vecinu ovde neshvatas, da kod nekog taj problem nije toliko izrazen ili neobraca paznju na isti, kao i da ga nece resiti na nacin kao sto si ga ti resio sa tim poklopcem.. sto se mene licno tice, niti si me posvadjao sa nekim, niti narusio harmoniju i bas si mi bio zanimljiv za citanje.. poceo sam i istoriju da ucim zajedno sa mehanikom.. .Toothless piše:Samo kod 1,4 i 1,6 ta voda dospeva u prostor za svećice, kod drugih verovatno nisu svećice direktno ispod ili nemaju iste poklopce motora(izguglaj po drugim forumima i sajtovima) pa voda i ako dođe na motor, slije se preko poklopca i ispari, ali nebitno pošto očigledno ljudima smeta ova tema i ovaj problem sa svećicama(za koji neki tvrde da ne postoji), odjavljujem se sa foruma.
Nije mi nikada bila namera da svađam ljude međusobno niti da narušavam harmoniju ovog ili bilo kog drugog foruma, jer da jeste, ne bih nikada ovako detaljno i očigledno pisao o svom autu, niti bih se predstavljao javno. Pozdrav svima(i onima koji su me shvatili i onima koji nisu), a poseban pozdrav onima koji su zaista shvatili moje šaljive, ironične, ponekad i satirične postove.
Van piše: ...за све те буђаве фордове