Dobar odabir
Samo pripazi kod postave radija da makneš i 2 plastike sa strane kaveza, smetaju (po jedna sa svake strane je).
Ako si dobio samo 5m AV kabla, falit će ti mali komad, cca 30 cm.
Kablove sam vukao po desnom štoku i usfalilo mi je kabla pa sam morao kupiti produžetak.
Govorim o Mondeu, ali mislim da je i kolegi na Focusu isto falilo kabla pa je morao kupiti produžetak.
Kameru postavi umjesto lijeve pozicije, ja sam se zeznuo pa stavio desno i onda mi je kamera bacala sjenu na tablicu.
Srećom, nekidan je crkla kamera pa sam kupio ovu što ide umjesto brave gepeka.
https://www.aliexpress.com/item/car-cam ... 72856.html
Izvinjavam se za ovaj off, ali nisam ovo prije vidio:
baneti piše:@Tiler
Ma sve ok nisam ja mislio nista lose, hvala za informacije

a sto se pive tice pijemo prvom prilikom kada se sretnemo na skupu (ako dodjem kao suvozac):D
@dados
Nisu te administratori aktivirali, tako je bilo meni 3 meseca dok se neko nije setio da me aktivira

Nitko još nije čekao 3 mjeseca.
Jednom mi se dogodilo da nisam gledao predstavljanja 10 dana, ali nikad više od toga.
Moje isprike na dugom čekanju..
dax92 piše:dados piše:meni nece da otvori kaze "Tema ili forum koji ste tražili, čini se, ne postoji ili ima ograničenje pristupa." a i registrovao sam se i predstvaio i procitao pravila..
Moras imati odredjeni broj postova da bi ti garaza bila dostupna.
Ne, tako je focus klubu, na FKH se odmah vidi garaža.
Daki_81 piše:baneti piše:
@dados
Nisu te administratori aktivirali, tako je bilo meni 3 meseca dok se neko nije setio da me aktivira

Baš lepo sa njihove strane, slučajno zaboravili
Nažalost drugi admini/modovi baš i ne prate predstavljanja tako da uglavnom sve padne na mene.
A ponekad zaboravim da pregledam po par dana.
Izvinjavam se svima koji su se pravilno predstavili a čekali su duže vrijeme da im se odobri upad na forum.
Druga stvar su oni koji ne pogledaju pravila predstavljanja pa ne napišu traženo.