Prodajem Focusa
Posle 5 godina druzenja doslo je vreme da se kupi nesto novije
Sa ovim focusom sam prezadovoljan, za 5 godina ni jedan ozbiljnije kvar samo redovni servisi i po neka sitnica
Planiram da uzmem focusa mk 2 ili mk2,5 ili cak mozda mondeo od 2006 god http://www.polovniautomobili.com/putnic ... focus-tdci
Bez ljutnje, cena ti je krajnje optimisticna. Posto sam prodao 3 fokusa do sad, samo cu ti reci ovo - ako ti neko izvadi 2300e, uzmi bez razmisljanja.
Bez uvrede, ne kazem da je los auto.
Ja se ne ljutim. Postujem tvoje misljenje. Meni prodaja nije hitna, auto se skoro svaki dan vozi. Znam da su cene bas pale ali iskreno ovakav auto da dam za 2300 je stvarno malo. Mislim ko hoce da kupi auto za 2300 neka kupi neki koji je presao pravih "140.000 km" i koji nikada nije udaran i slicno.
Porukaod dakiva » ponedeljak, 14. nov. 2016. u 14:09h
Ispod 2500e bi bilo grehota da ode. Ne znam koja ti je poslednja cena, ali najbitniji momenat ti je da ti nije hitna prodaja, pa ce samim tim i doci kupac koji ce biti spreman da plati neku realnu vrednost auta.
Porukaod daki_st » ponedeljak, 14. nov. 2016. u 14:16h
LuckyPK piše:Meni nije jasan komentar "mali servis uradjen ove godine"? Hoces da kazes da jednom godisnje menjas ulje , ja sam ih ove godine uradio 6 ili 7 puta
Zavisi koliko ti prelazis km godisnje i da li je to gradska voznja ili na otvorenom. Ja godisnje predjem oko 8.000 do 10.000 kombinovane. Tako da je to jedan mali servis godisnje.
Danas sam pokusao da ispravim malo lip. Misija nije uspela u potpunosti
Levu stranu sam uspeo da ispravim
Posle sam krenuo da ispravljam drugu stranu ali je ta bila krivlja, i na kraju sam uspeo da odvalim pola lipa
Porukaod FM III » nedelja, 12. mar. 2017. u 14:16h
[youtube][/youtube]
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Ja sam pokusavao da ga zagrejem fenom pa zaglavim tako kao ti da stoji neko vreme, ali opet se deformise...
Skoro na svakom focusu je deformisan
Koliko li kosta nov aftermarket?
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Ja samo na kapiram sta ljudi urade pa da iskrive tako lip..metalna sina koja je unutar lipa je iskrivljena. Otprilike, nema mu pomoci, moras ga ostaviti tako ili zameniti
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara