Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Chat (free talk)
Pa i ja sam tako shvatio, 90% od dozvoljene brzine smeju da idu, znaci ako ja 100 mogu da idu 90. Cist kretenizam, ajde da projektujemo saobracaj tako da svi stoje u mestu ili da idu 20, koga jos briga za protocnost saobracaja.
Fiesta!!
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8306
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Ima još gore, a to je ko prevozi opasne materije on sme da ide do 80% od ograničenja, a najveća brzina pa čak i na auto putu je do 70 km/h 
Protočnost saobraćaja? Koga briga kada imaš blinkere ili rotaciju.

Protočnost saobraćaja? Koga briga kada imaš blinkere ili rotaciju.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- Nedeljkovic
- Poruka: 4732
- Član foruma od: sreda, 27. apr. 2016. u 22:34h
Ovo je stvarno strasno, prave invalide od novih generacija. Bolje neka okrpe rupe i zavrse vec jednom tu deonicu od Ljiga do Preljine
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ford Mondeo Mk4 1.8TDCi (2012 - 2020)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Samo su prepisali zakon sto stoji u Evropskoj uniji.
Ali je glup zakon kao i u nemackoj oni deru mlade vozace a ne gledaju starce preko 65 godina kako oni voze i koliko su oni opasni po saobracaju.
Pa mi kada smo polagali mogao je svako da kupi u to vreme dozvolu i da vozi i mnogo smo bolje vozili sa tim starijim automobilima nego sada sto se voze sa novijim.
Ono za pratioca isto je bilo kao i do sada.Pratioc je morao da ima dozvoliu minimalno 5 godina ali sta to znaci.
Pa danas ima omladinaca koji nemaju novac da priuste sebi auto i od kada su polozili nisu vozili i nisu iskusni.
I sad neki tamo samo zato sto poseduje dozvolu 5 godina moze da uci ovog pocetnika sto je polozio mnogo jaci test i imao mnogo jacu obuku od njega i ima vise iksustva.
Jednostavno idiotizam.
Ali je glup zakon kao i u nemackoj oni deru mlade vozace a ne gledaju starce preko 65 godina kako oni voze i koliko su oni opasni po saobracaju.
Pa mi kada smo polagali mogao je svako da kupi u to vreme dozvolu i da vozi i mnogo smo bolje vozili sa tim starijim automobilima nego sada sto se voze sa novijim.
Ono za pratioca isto je bilo kao i do sada.Pratioc je morao da ima dozvoliu minimalno 5 godina ali sta to znaci.
Pa danas ima omladinaca koji nemaju novac da priuste sebi auto i od kada su polozili nisu vozili i nisu iskusni.
I sad neki tamo samo zato sto poseduje dozvolu 5 godina moze da uci ovog pocetnika sto je polozio mnogo jaci test i imao mnogo jacu obuku od njega i ima vise iksustva.
Jednostavno idiotizam.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Hah, pa izgleda oni što su pisali ovaj zakon svi voze auta od 200 kW pa misle da je 80 malo.
Neki lagan auto od 80 kW ide kao metak. Pa čak i auto veličine Fokusa može sa tih 80 kW da ide bar 170-180, a takođe ima i dobro ubrzanje.
Pa čak i ona Xsara od 66 kW kada je prazna ide solidno. Sa 50 do 100 e stigne brzo.
Džaba to sve, ako je neko nenormalan, daj mu i Fiću, napravit će saobraćajku.
Neki lagan auto od 80 kW ide kao metak. Pa čak i auto veličine Fokusa može sa tih 80 kW da ide bar 170-180, a takođe ima i dobro ubrzanje.
Pa čak i ona Xsara od 66 kW kada je prazna ide solidno. Sa 50 do 100 e stigne brzo.
Džaba to sve, ako je neko nenormalan, daj mu i Fiću, napravit će saobraćajku.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- iggyboy
- Poruka: 132
- Član foruma od: subota, 10. jan. 2009. u 22:53h
Ma nije to mnogo lose odradjeno,vecina 1.6 atmo benzinca ulazi u kalkulaciju ,ja prvi ne bi sinu kupio auto od 2000 kubika kao prvi auto, neki punto,fijesta 1,2 puna kapa 
Sent from my MI MAX using Tapatalk

- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Pa mi ne bi ali ima ovi tajuni ili neki advokati,bogatasi kojima nije u interesu da mu dete vozi ficu ili tako nesto.
Ljudi su elita pa se stide .
Ljudi su elita pa se stide .
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8306
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Ima ljudi koji nemaju para da promene auto a kamoli da im kupe drugi, nego kada zatreba "dete" vozi to što imaiggyboy piše:...ja prvi ne bi sinu kupio auto od 2000 kubika kao prvi auto, neki punto,fijesta 1,2 puna kapa

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- iggyboy
- Poruka: 132
- Član foruma od: subota, 10. jan. 2009. u 22:53h
To stoji
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Koliko je samo debilno ovo za pratioca toliko dugo..
Samim tim uskracuju mogucnost da rade mnogobrojne poslove jer bez B kategorije.. kao da ne moze pricati. Ne bi mogao raditi najuobicajenije studentske poslove, raznosenje hrane za fast food.
23.05 sam uzeo vozacku dozvolu a 28.05 sa 3 drugara isao na punoletstvo u Rasku, 250 km u jednom pravcu.. Seo i odvezao, bez problema i divljanja. Instruktor je bio mator i los, ali se neke stvari kupee genima i kucnim vaspitanjem..
Ovo okk snage.. glupo mnogo..
Samim tim uskracuju mogucnost da rade mnogobrojne poslove jer bez B kategorije.. kao da ne moze pricati. Ne bi mogao raditi najuobicajenije studentske poslove, raznosenje hrane za fast food.
23.05 sam uzeo vozacku dozvolu a 28.05 sa 3 drugara isao na punoletstvo u Rasku, 250 km u jednom pravcu.. Seo i odvezao, bez problema i divljanja. Instruktor je bio mator i los, ali se neke stvari kupee genima i kucnim vaspitanjem..
Ovo okk snage.. glupo mnogo..

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
To da se zna ko je tataiggyboy piše:Ma nije to mnogo lose odradjeno,vecina 1.6 atmo benzinca ulazi u kalkulaciju ,ja prvi ne bi sinu kupio auto od 2000 kubika kao prvi auto, neki punto,fijesta 1,2 puna kapa

Kakve veze ima dal mu je prvi auto fiesta ili mondeo?
Sto? U fiesti ce teze da nastrada nego u mondeu. Malo sipak.
Ko sto neko gore pomenu, ne cuva ga mala snaga/kubikaza, vec ono izmedju usiju.
Kad/ako budem kupovao cerki auto (cek prvo da kupim sebi jedan

A i ovi su dobri... vec znaju da ce predlog da bude usvojen, u kom obliku, i kad ce stupiti na snagu.
Nadajmo se da ipak ima poneko s trunkom mozga u skupstini (mada....)
Djak pesak 

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
To sa oduzimanjem vozila je protiv ustava tako da im nece proci, a ako prodje, opet ih dobar advokat dobija.
Fiesta!!
- mbole
Novinari lupetaju kao i obicno.
Nije tacno da je neophodno lekarsko uverenje za zamenu stare dozvole.
Neophodno je samo ako je prethodna dozvola, zbog zdravstvenih razloga izdata na rok manji od maksimalnog (10 godina).
Uvek je nophodno samo kada se izdaje prva dozvola.
pavilnik o ovozackim dozvolama http://www.paragraf.rs/propisi/pravilni ... olama.html
clan 14
...
Ako je vozač stariji od 65 godina života ili je vozačka dozvola izdata sa kraćim rokom važenja na osnovu nalaza i mišljenja u uverenju o zdravstvenoj sposobnosti vozača, uz zahtev za izdavanje vozačke dozvole zbog isteka važenja ranije vozačke dozvole prilaže se i uverenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje motornim vozilima i skupovima vozila.
Sto se tice oduzimanja vozila, na stranu sto je samo po sebi nespojivo sa prekrsajem, ali je pogotovu problematicno oduzimanjje kada je u pitanju drugi vozac.
Jbt.. stvarno postajemo debilna vrsta. Jos malo pa ce da propisuju kako pravilno treba da se dise.
Nije tacno da je neophodno lekarsko uverenje za zamenu stare dozvole.
Neophodno je samo ako je prethodna dozvola, zbog zdravstvenih razloga izdata na rok manji od maksimalnog (10 godina).
Uvek je nophodno samo kada se izdaje prva dozvola.
pavilnik o ovozackim dozvolama http://www.paragraf.rs/propisi/pravilni ... olama.html
clan 14
...
Ako je vozač stariji od 65 godina života ili je vozačka dozvola izdata sa kraćim rokom važenja na osnovu nalaza i mišljenja u uverenju o zdravstvenoj sposobnosti vozača, uz zahtev za izdavanje vozačke dozvole zbog isteka važenja ranije vozačke dozvole prilaže se i uverenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje motornim vozilima i skupovima vozila.
Sto se tice oduzimanja vozila, na stranu sto je samo po sebi nespojivo sa prekrsajem, ali je pogotovu problematicno oduzimanjje kada je u pitanju drugi vozac.
Jbt.. stvarno postajemo debilna vrsta. Jos malo pa ce da propisuju kako pravilno treba da se dise.
Djak pesak 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Ljudi sta je problem sa pratiocem?
Ja sam bio za volanom pre skole (sa 7 god) imao sam prijavu od policije sa 15 god, naucio drift po snegu sa calom pre dozvole, nista se ne moze nauciti o samoj voznji u auto-skoli, znanje mora da se sleze postepeno, i nece svi posle auto skole odmah u kola, on ako ne vozi god dana sve ce da zaboravi
Ja sam bio za volanom pre skole (sa 7 god) imao sam prijavu od policije sa 15 god, naucio drift po snegu sa calom pre dozvole, nista se ne moze nauciti o samoj voznji u auto-skoli, znanje mora da se sleze postepeno, i nece svi posle auto skole odmah u kola, on ako ne vozi god dana sve ce da zaboravi
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Naravno da autoškoli neće naučiti da voze, neki u autoškoli ne pređu preko 50 km/h jer se boje. Pa čak ne ubace ni u petu.
Ja sam imao sreću pa me instruktor pustio do 120 pri preticanju šlepera.
Drugo, u autoškoli onaj ko je polagao kada nema snjega, kada su uslovi na putu dobri, nema pojma kako je voziti po klizavom. Ja sam bio takav, ali zato prvi snjeg, je bilo oprezno i polako upoznao kako je to kada počne da kliže ili kada ti treba duplo više da se zaustaviš.
Prvi akvaplaning sam iskusio sam, bilo je zabavno.
Sve je do pameti onog ko vozi, ako je budala i vozi bez osjećaja i razmiljašanja, napravit će saobraćajku pa makar imao i 10 godina iskustva.
Meni su mnogo gori oni što voze jednom u mjesec dana, toliko su nesigurni, vidiš da su u nekom grču i pomalo izgubljeni. Takvi su velika opasnost jer u kritičnim situacijama neće odreagovati kako treba, nego će stegnuti volan i nabosti kočnicu pa kud udare.
Ja sam imao sreću pa me instruktor pustio do 120 pri preticanju šlepera.

Drugo, u autoškoli onaj ko je polagao kada nema snjega, kada su uslovi na putu dobri, nema pojma kako je voziti po klizavom. Ja sam bio takav, ali zato prvi snjeg, je bilo oprezno i polako upoznao kako je to kada počne da kliže ili kada ti treba duplo više da se zaustaviš.
Prvi akvaplaning sam iskusio sam, bilo je zabavno.
Sve je do pameti onog ko vozi, ako je budala i vozi bez osjećaja i razmiljašanja, napravit će saobraćajku pa makar imao i 10 godina iskustva.
Meni su mnogo gori oni što voze jednom u mjesec dana, toliko su nesigurni, vidiš da su u nekom grču i pomalo izgubljeni. Takvi su velika opasnost jer u kritičnim situacijama neće odreagovati kako treba, nego će stegnuti volan i nabosti kočnicu pa kud udare.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
Daklem... zenama treba zabraniti da voze 
Posto vec idemo pravilom da se kida ruka zbog nokta, posto ce jelte 1 od 10000 da da pijanom sinu da vozi, ajd da idemo i na to da od 100 zena jedna se ne ponasa kako je losos opisao.
Ah... zaboravio sam... to nije politicki korektno

Posto vec idemo pravilom da se kida ruka zbog nokta, posto ce jelte 1 od 10000 da da pijanom sinu da vozi, ajd da idemo i na to da od 100 zena jedna se ne ponasa kako je losos opisao.
Ah... zaboravio sam... to nije politicki korektno

Djak pesak 

- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jel se onaj zabar javljao? 

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ziv je 
Daleko je od njega taj zemljotres bio.

Daleko je od njega taj zemljotres bio.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
sta mi moze zemljotres
juce dva puta i danas isto gde je roknuo letos (Norcia)
osetio se u Rimu i u Trstu cak
jadni ljudi...

juce dva puta i danas isto gde je roknuo letos (Norcia)
osetio se u Rimu i u Trstu cak
jadni ljudi...
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Nedeljkovic
Evo vec peti put me cimaju neki ludaci i nude neku pomoc na putu, kao 3000 godisnje, slep sluzba neogranicen broj kilometara... Ja im reko da se uzdam u svog Forda i majstora al ne vredi, smaraju pa smaraju :-)
Da nisu zvali jos nekoga?
Da nisu zvali jos nekoga?
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Mene, spustio sam slusalicu mrtav ladan na pola blebetanja, jer nisam mogao da dodjem do reci.
- Nedeljkovic
Kakvi ludaci. Kaze on meni "Dobar je Mondeo auto ali posavetujte se vi sa majstorom ipak oko toga"
Hahahahahaha
Hahahahahaha