Kada se vratim sa odmora se čujemo da se organizujemo za testiranje ili ako je Gagiju dosadno kod kuće, možete i sami da se igrate.

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Onda je termostat, ne znam šta bi treće moglo da bude.911s [SK] piše:Vodena pumpa može ili da procuri ili da prolupa ležaj ili da se skroz raspadne remenica. Pumpa ne može da "malo" radi ili da zeza.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Dusan64 piše:U Rusiji za normalan mlađi auto platiš registraciju 50e godišnje. Gume koje se prave po Tigar licenci jeftinije 20% nego ovde.. Kazne uglavnom smešno jeftine, pogotovu za njihov standard (jedino ne smeš da piješ nikako). O gorivu neću da pričam. Izmšljena zemlja za nas. Jedino nema dizela majku mu, ne znam šta bi čipovali. Izvinjavam se na off-u.