Evo njihove ponude koju su mi dali na osnovu onoga sto im je valjda ispljunuo kompjuter:
http://prnt.sc/c8lbed
Ovo zaokruzeno bih u svakom slucaju uradio. Svecice bih menjao jer sam cuo da se menjaju 40k, dakle sad mi taman dolazi druga zamena a ovo ostalo razmilsljam da odlozim za sledecu godinu.
Evo nekih nedoumica koje imam pa ako mozete da mi pomognete:
Ono sto me buni kod velikog servisa je ova zaptivka poklopca ventila, nisam znao da je to deo velikog servisa, jel to neka posebna fora kod ford-a ili ovi oce da me dodatno izmuzu i usupt zamene jos po nesto po sopstvenom nahodjenju, cisto da uzmu kintu?
Drugo na spisku nema promene kocione tecnosti, a to mi deluje kao nesto sto bi moralo da se promeni .
Jel benzinci nemaju filter goriva ili se on ne menja?
Onda ovi srafici i matice kostaju nerzumno mnogo, nemam pojma ni cemu sluze ni gde idu. Ajde ako su od nekog spec materijala pa i da progutam ali opet sto je mnogo, mnogo je...
Dakle generalno pitanje jel ovo izmuzavanje, jel zaista neophodno i potrebno sad sve to da radim. Ne bih da po svaku cenu stedim i rizikujem ali opet ne bih ni da budem ovca za sisanje.
Jel imate neku predstavu kolko bi me ovaj zhvat kostao jeftinije kod nekog neovlascenog a dobrog majstora?