96000 km,21.10.2009. uradjen tehnicki u Italiji KAO NOV
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Svaka cast za ovu recenicu,predrasude su cudoIosis piše:Mnogi Forda uzmu slučajno, pa onda cjeli život ga voze.
Lep auto nema sta!!! dugo da ga vozis...Famos piše:I jeftiniji su malo,ali zavisi gde i kod koga se kupuje... Vozio sam samo Hondu,tj. 73 Hondice razne za zivota,ali ovo je ful fulova sto bi dileri rekli... Volim sto nema pikslu i sto sijaju i tasteri za podesavanje retrovizora... Da ne sija sve nikada ga ne bih kupio... Karavana ima koliko hoces,ali previse su bezlicni pozadi...
Pri konstantnoj brzini od 140-160 km/h na auto putu kompjuter ocitava 6,9 lit/100km,a u gradu stani kreni i stajanje u mestu oko 9,2 l/100km...Ako ne prelazim 120 km/h potrosnja je oko 4,5 l/100km
Nisam ocekivao od Forda ovakav auto,ali predrasude su predrasude...
Usput... gde bih mogao da kupim plasticnu pikslu *casu za auto u Bg ??? Imam alternativu da na nekom od placeva u Sa uzmem iz nekog megana ili grande punta pomenutu,ali ne bih da ikoga molim ako mogu da platim vec...
ja sam jedan od tih koji je slucajno kupio forda i vec je jako zaljubljen u nj da tesko da ce ga menjati :-) vec planiram da mi mali gradski auto od ljeta bude neka fiestaIosis piše:Mnogi Forda uzmu slučajno, pa onda cjeli život ga voze.
.
Iznenadjujuce za samo 90ks...veoma lako do 160-170 km/h,a pri non stop 180 na autoputu ocitava 11 lit/100km Ubrzanje mu je manje od sekunde losije od verzije sa 115 ks,a krajnja brzina je nekoliko km manja samo DOVOLJNO DOBAR i za mene koji jedno vreme nisam racunao u automobile one koji nemaju blokadu na 250 km/h SVE U SVOJE VREME VALJDA,a o ekonomicnosti ukoliko ne prelazis 140 i da ne pricam...kao upaljacmilannce piše:prelijep model meni je ovo jedan od najljepsih auta posle 2000 godineu toj klasi samo sto mi se ne svidja to sto ima 3-oje vrata
sve ostalo PREMIUM :-) e sad me interesuje kakve su performanse motora. . . 66 kw kako se ponasa
jos jednom moram da napisem da je prelijep :-)
potvrdjujem ovo napisano kazaljka od goriva kako da je zalepljena,ne pomera se,a auto kao da ima vise konja a ne samo 90Famos piše:
Iznenadjujuce za samo 90ks...veoma lako do 160-170 km/h,a pri non stop 180 na autoputu ocitava 11 lit/100km Ubrzanje mu je manje od sekunde losije od verzije sa 115 ks,a krajnja brzina je nekoliko km manja samo DOVOLJNO DOBAR i za mene koji jedno vreme nisam racunao u automobile one koji nemaju blokadu na 250 km/h SVE U SVOJE VREME VALJDA,a o ekonomicnosti ukoliko ne prelazis 140 i da ne pricam...kao upaljac