Evo i ja reših da se malo predstavim. Pre mesec dana sam kupio Ford FIESTA 1.0. 1995 god. U principu nije lose, samo jos bi trebalo da malo ulozim u nju i da je skroz lepo skockam, upravo u fazi namestanja radia i jos nekih sitnica, Evo i slicica nekih.
Moj prvi Ford
- miodrag1976
- Poruka: 6
- Član foruma od: nedelja, 24. jul 2016. u 16:15h
Moj prvi Ford
Pozdrav svima,
Evo i ja reših da se malo predstavim. Pre mesec dana sam kupio Ford FIESTA 1.0. 1995 god. U principu nije lose, samo jos bi trebalo da malo ulozim u nju i da je skroz lepo skockam, upravo u fazi namestanja radia i jos nekih sitnica, Evo i slicica nekih.

- miodrag1976
Re: Moj prvi Ford
eto, toliko za sada od mene, kasnije će biti još slika
- zekavr
- Poruka: 440
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 10:16h
neka te lepo sluzi
smatram da nema nista jadnije od ljudi koji prodaju auto a sa njega skinu radio uredjaj da bi jos neku crkavicu naknadno zaradili
smatram da nema nista jadnije od ljudi koji prodaju auto a sa njega skinu radio uredjaj da bi jos neku crkavicu naknadno zaradili
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- miodrag1976
Hvala mnogo. Ma neki matorac ga je vozio, skinuo pločicu I negde je ustupio, ne zna gde je zaturio, al ok. Za sada sam prezadovoljan.