Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Poluga sedista - pomoc oko nabavke

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
UrkeNS
Poruka: 39
Član foruma od: ponedeljak, 1. avg. 2016. u 20:11h

Poluga sedista - pomoc oko nabavke

Poruka od UrkeNS » subota, 6. avg. 2016. u 15:56h

Pozdrav, treba mi pomoc oko nabavke malo specificnijeg dela, u pitanju je poluga suvozackog sedista, ona gornja, za spustanje, za Ford Focus MK2 Restyle s troje vrata (pretpostavljam da je identicna i u modelu pre restajlinga).

Imaju je u Grand Motorsu, po solidnoj ceni, pa ako imate preporuku za neku prodavnicu ili otpad, napisite mi...

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7123
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Poluga sedista - pomoc oko nabavke

Poruka od BojanM » subota, 6. avg. 2016. u 16:29h

U prodavnici ćeš to teško naći... A na žalost, ne znam ni za jedan veći otpad po NS i okolini koji bi mogao da "na lageru" ima Focus 2 sa troja vrata (možda ima Magnat u BGD)... od većih, drugde po Srbiji, možda najpre da kontaktiraš Soleta u Mladenovcu (imaš njegov banner gore, kontaktiraš ga telefonom) ili Simu i Gileta u Mojsinju kod Čačka (kucneš na Google-u, naći ćeš njihove brojeve). Svi šalju po kuririma.

P.S. Pišem sve ovo sa pretpostavkom da misliš na ručicu za preklapanje, tj. "obaranje" prednjih sedišta radi ulaska pozadi.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

UrkeNS
Poruka: 39
Član foruma od: ponedeljak, 1. avg. 2016. u 20:11h

Re: Poluga sedista - pomoc oko nabavke

Poruka od UrkeNS » subota, 6. avg. 2016. u 20:27h

To mi upravo treba, hvala na savetu...Cimnucu njih i malo cu traziti po oglasima ove sto prodaju delove, mozda mi se posreci...

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“