Koliko novca sam potrosio na autice u garazi sam mogao imati jos jedan Mustang. :S
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Vec imam dva Mustanga. Imam u planu kupovinu klasika, 1967/1968 Mustang Fastback mi je jedan od izbora, ali najvise bi voleo 1965-1967 Ford Fairlane 500 ili 1963-1964 Mercury Marauder.Dusan64 piše:Ma covece,prodaj to,kupi Mustanga! :-)
Znam kako je. Nama kad dodje slava obavezno moram sve da prekrijem inace decurlija polomise. Jedne godine sam napravio gresku sto ih nisam prekrio i decurlija razbila nekoliko modela.miki023 piše:Pa vec ga ima, lepo je kad covek moze da priusti sebi hobi koji ga opusta. Lepa kolekcija, i ja sam imao neku malu kolekciju od modela 1:43, ali od kad sam postao stric otislo sve klincima kao igracke i naravno vise nisu u upotrebljivom stanju. Kome sam ja mogao da objasnim da je to kolekcionarska roba :-(
Videcu da uradim to za vikend.ace1 piše:skupljanje autica je prateci hobi uz kola,a kad budes imao vremena detaljno nam slikaj svoju kolekciju i otvori temu samo za tvoje modele a ova tema nek ostane kao tema sta sve postoji da se kupi na trzistu i da se medjusobno pohvalimo jedni drugima na pazaru
Znam da imas.. A Fairlane bi bio dobra kupovina..Talladega_500 piše:Vec imam dva Mustanga. Imam u planu kupovinu klasika, 1967/1968 Mustang Fastback mi je jedan od izbora, ali najvise bi voleo 1965-1967 Ford Fairlane 500 ili 1963-1964 Mercury Marauder.
Evo mali update:Talladega_500 piše:Evo sta sam jos uzeo da radim.
Meni se ne svidja ni malo. Na nekoliko mesta sam zabrljao dok sam lepio nalepnica, a ni sama farba nije uspela onako kako sam planirao. Ofarbao sam ga prvo u belu boju, ali na nekoliko mesta plastika uopste nije ravna vec ima manjih rupa.ace1 piše:Nego kakva je izrada uzivo ,kad ga drzis u ruci
Auuuuu ...sibi piše:Tallegeda bacio si se na makete?
Smirujes zivce?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni